Despre neseriozitatea service-urilor auto din România am mai vorbit noi. E destul de dificil să ajungi la unul care chiar să respecte timpii de lucru, să nu te facă la bani și să se poarte cu tine respectuos, așa cum se cuvine de altfel. Există totuși o cale de a alege neghina din orez, există totuși o cale de a ajunge la un service auto în București serios, dacă analizați oarecum anumite aspecte pe care le voi prezenta în cele ce urmează. Sunt câteva observații simple dar de efect maxim.
Cum alegem service-ul auto în care să lăsăm mașina la reparat
Mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie și diagnoză – un service serios trebuie să se ocupe de toate, trebuie să aibă oameni capabili să se ocupe de orice defecțiune, pentru orice mașină. Dacă mergeți la un service și auziți că eu nu fac tinichigerie că nu au vopsitorie auto sau că ei nu au tester și așa mai departe, nu vă complicați, acela nu este un service auto serios. Vopsitoria e cea mai rară, așa că vă puteți lua după acest aspect pentru a calcula seriozitatea unui service auto din București.
Testerul – îți dai seama de seriozitatea unui service auto după testerul pe care îl folosesc. În mod normal, un tester serios, Bosch, o să coste undeva spre 10.000 de euro. E plin de service-uri de cartier deschise peste noapte care folosesc testere de 500 de euro cumpărate la mâna a paișpea, așa că poți să te iei după acest aspect atunci când alegi service-ul. Dacă alegi să mergi la testere de slabă calitate, ieftine, vei observa că din 10 testere, vor exista 10 probleme diferite.
Prezența online – foarte important și acest aspect. Dacă există nemulțumiți (exponentul unui service de slabă calitate) aceștia vor începe să răbufnească online. Trebuie să fii atent la prezența online a service-ului auto unde alegi să îți lași mașina la reparat. În plus, un service serios va avea și un site destul de bine pus la punct, va investi în online. Există șanse mari să vină clienți și de pe netașa că cine are de gând să fie serios și să rămână pe piață, va investi și virtual.