Home International Subaru 360 – cea mai proastă mașină vândută vreodată în SUA

Subaru 360 – cea mai proastă mașină vândută vreodată în SUA

684
0
Subaru 360

Încă o dată, se demonstrează zicala „America – țara tuturor posibilităților” prin intermediul celor de la Subaru, care în urmă cu 50 de ani aveau să aducă acestei țări cea mai proastă mașină din istorie.

Compania a evoluat mult de atunci, astăzi Subaru este un renume internațional în ceea ce privește SUV-urile. Ei bine, în urmă cu 50 de ani rapoartele de consume erau influențabile și acesta este motivul pentru care Subaru 360 a apărut pe piață.

Această mașină avea nevoie de 37.5 secunde pentru a atinge viteza de 80 km/h. Evident, aceasta nu putea prinde suta la oră nici la vale, având doar 25 de cai putere (motor în 2 cilindri).

Oricum, limitarea la 80 la oră era un lucru bun pentru că odată atinsă această viteză, mașina dădea semne clare de dezintegrare. În plus, în curbele luate prea tare roțile din spate aveau tendința să se desprindă de la sol și astfel să crească mult riscul de răsturnare.

Evident, după ce s-au vândut câteva Subaru 360, vânzările au intrat în colaps. Deși era o mașină foarte ieftină, era suficient de urâtă și puturoasă cât să nu o dorească nimeni.

Previous articlePrimul autoturism full electric de la Porsche
Next article3 motive să-ți înscrii copilul la cursuri de limba germană
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here