Home International O femeie a supraviețuit timp de 7 zile după ce a plonjat...

O femeie a supraviețuit timp de 7 zile după ce a plonjat cu mașina într-o prăpastie din Big Sur

513
0

O femeie din Oregon care a dispărut săptămâna trecută a fost găsită în viață la baza unei faleze din Big Sur, California, unde supraviețuise prăbușirii cu mașina. Aceasta folosise furtunul de la radiator pentru a bea apă dintr-o crăpătură din apropiere.

Angela Hernandez, învârstă de 22 de ani, din Portland, avea o rană la umăr dar era în stare să vorbească. Fotografiile de pe Facebook arată pe Hernandez cum stă pe linia de coastă plină de roci în timp ce primește primul ajutor. A fost scoasă de acolo cu funia și dusă la spital, dar condiția ei generală este încă necunoscută. Vinerea trecută, doi oameni care se plimbau prin Big Sur au observat mașina făcută zob pe fundul prăpastiei și au sunat la 911. Vehiculul aterizase la vreo 70 de metri în jos și era pe jumătate scufundat în apă.

Previous article3 motive să-ți înscrii copilul la cursuri de limba germană
Next articlePoate tehnologia din bucătărie să reducă risipa de alimente?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here