Home Diverse Ce înseamnă de fapt o cafea de foarte bună calitate?

Ce înseamnă de fapt o cafea de foarte bună calitate?

825
0
cafea

Privesc rafturile magazinelor și hipermarketurilor din oraș, apoi privesc oferta unul magazin specializat în cafea de pe internet. Diferența este de la cer la pământ. Dacă în magazinele din oraș nu prea ai de unde alege, sortimentele oferite de magazinele online sunt cu miile și chiar creează o problemă dacă nu prea știi ce să cumperi. Dar totuși, există cafea de calitate pe rafturile reale? Dar pe cele virtuale? Ei bine, DA, există. Poți cumpăra cafea Lavazza și cafea illy. Cele două sunt pe picior de egalitate atunci când vine vorba despre calitate, doar gusturile personale pot să facă diferența în acest sens. Știu, sunt cele mai scumpe de pe raft însă le puteți cumpăra mai ieftin online, din magazine specializate în cafea precum cafelim.ro. Ce încadrează cele două branduri în rândul cafelelor de calitate? Haideți să vedem împreună.

De ce consider Lavazza și illy două branduri care produc cafea de foarte bună calitate

  • Lavazza și illy au o istorie bogată în spate. Lavazza de exemplu a luat naștere ca brand în anul 1895 (are 123 de ani pe piață), în timp ce illy (tot o companie italiană ca și Lavazza) se bucură de asemenea de peste 85 de ani de istorie, de când se află pe piață. Niciun business nu rămâne atâta timp pe piață dacă nu produce calitate.
  • Sunt două mărci care au făcut ravagii în cafenele și restaurante. Nu știu dacă ați observat, dar acestea sunt cele mai răspândite branduri în lumea cafenelelor din România, alături de Julius Meinl bineînțeles. Dacă nu erau de calitate nicio cafenea serioasă nu s-ar fi bazat pe ele. Clientul care revine e cel mai bun feedback în acest sens.
  • Au înțeles că trebuie să intre și pe piața de larg consum. Astfel, astăzi, Lavazza și illy nu mai sunt doar branduri specifice HORECA, au reușit să se impună prin calitate și pe piața de larg consum. Le vezi sortimentele peste tot, atât online cât și în hipermarketuri. Desigur, online-ul deține supremația pe parte de preț și diversitate.
  • Prețul este la înălțimea așteptărilor. De multe ori, în majoritatea situațiilor, calitatea nu are cum să vină la un preț foarte mic. Studiind prețurile atât pentru cafeaua boabe cât și pentru capsulele Lavazza și illy, realizezi că ai de-a face cu produse de foarte bună calitate, care cotă mai mult decât 90% din cafeaua existentă pe piață.

De unde poți cumpăra cafea de foarte bună calitate Lavazza și illy

După cum spuneam mai sus, internetul deține de departe supremația pentru diversitate. Aici, în mediul online, există magazine specializate doar în cafea. Unul dintre cele mai bune exemple în acest sens este cafelim.ro. Aici, diversitatea este la ea acasă în ceea ce privește Lavazza și illy, sincer nu am văzut un alt magazin mai bine populat în ceea ce privește cele două branduri. În plus, cei de la Cafelim au multe avantaje pentru clienți, pe lângă reducerile de preț la care ai acces în momentul în care îți faci cont în magazinul lor. De exemplu, ca avantaje majore am putea enumera transportul gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei, dar și faptul că reușesc să livreze marfa în 24 de ore, nimeni nu va intra în criză de cafea în cazul în care s-a trezit de dimineață cu borcanul magic gol. Da, se lucrează și sâmbătă la Cafelim.

Per total, o cafea de foarte bună calitate înseamnă o cafea care te face să te îndrăgostești de ea după prima ceașcă, o cafea care este capabilă să-ți pună un zâmbet larg pe față în fiecare dimineață și, nu în ultimul rând, o cafea care este capabilă să te energizeze pentru întreaga zi. Eu unul așa aș caracteriza calitatea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here