Home Diverse Avantaje vopsea decorativă de interior

Avantaje vopsea decorativă de interior

6430
0
vopsea decorativa

Vopseaua decorativă de interior începe să prindă din ce în ce mai bine și în România. Dacă până în urmă cu vreo 5-6 ani, aceasta era preferata străinilor, iată că am început să căpătăm și noi un pic de mentalitate de la ei, și să începem să folosim materialele de construcție specifice renovărilor de calitate, moderne, în pas cu trendurile internaționale. Dacă nu ați folosit încă vopsea decorativă de interior atunci când ați renovat dormitorul sau living-ul, iată care sunt avantajele acestui tip de produs. Mai mult ca sigur veți dori să o încercați la următoarea renovare după ce veți vedea aceste avantaje.

Avantaje vopsea decorativă de interior

  1. Aspect foarte modern – după cum spuneam mai sus, acest tip de vopsea decorativă este foarte folosită în străinătate, unde oamenii sunt mereu la curent cu trendurile. Iată că și românii încep să se adapteze acestor trenduri și să fie interesați de produse ultramoderne.
  2. Vopsea ecologică 100% – discutăm despre o vopsea pe bază de apă, perfect ecologică, vopsea care nu va pune în pericol nici sănătatea celor care o aplică, nici sănătatea celor care vor locui în camerele respective. Străinii pun mare accent pe partea ecologică a produselor folosite în casă.
  3. Este simplu de aplicat – deși pare ceva foarte complicat, nu este chiar așa. Kitul acestei vopsele decorativă de interior conține: grund universal opac permeabil şi rezistent la abraziunea dată de umezeală. Poate fi aplicat în interior, pe tencuieli, ipsos, PVC şi lemn; colorantul pentru vopseaua decorativă pe bază de apă; colorant pentru nuanţe metalice de finisaj interior, disponibil în 18 nuanţe; ceară de protecție împotriva degradării, ce îi dă vopselei un design lucios. Poate fi folosit în nuanţe de argintiu, auriu şi negru.

Acestea sunt câteva dintre cele mai importante avantaje ale acestui tip de vopsea decorativă de interior. Rămâne la alegerea voastră dacă doriți să fiți în trend cu internaționalul sau nu, dacă doriți să participați activ la schimbul de mentalitate care a început de ceva ani și pe la noi. Casele noastre merită ceva mai bun, merită calitate, merită un aspect de nora 10+.

Previous articlePoate tehnologia din bucătărie să reducă risipa de alimente?
Next articleSurface Go – tableta Microsoft care a pus gând rău iPad
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here