Home Tehnologie Linia MacBook Pro primește un refresh

Linia MacBook Pro primește un refresh

749
0
MacBook Pro

Apple upgradează linia de laptopuri MacBook Pro, le face mai rapide, mai luminoase și mai silențioase. Joi, compania a anunțat că va împrospăta versiunile de 13 și de 15 inci, prețul acestora începând de la 1799 dolari, capabile să urce până la 6699 dolari, în funcție de opțiuni bineînțeles.

Noile dispozitive vor veni cu mult mai multă putere de procesare, fiind înzestrate cu ultimele procesoare Intel cu 4 sau 6 nuclee. Modelul mai mare este cu 70% mai rapid față de predecesorul său în timp ce versiunea de 13 inci va fi de două ori mai rapidă față de precedenta.

„Ultima generație de MacBook Pro este reprezintă cele mai rapide și puternice laptopuri pe care le-am construit vreodată” spune Philip Schiller, vice președinte de marketing pentru Apple într-o declarație.

Întrebarea este dacă noile laptopuri au rezolvat una dintre cele mai mari probleme ale acestui tip de produs MacBook Pro – tastatura care să nu se mai strice cu una, cu două. Apple nu a specificat deocamdată dacă noile laptopuri vor avea alt tip de tastatură, sau dacă cea actuală a fost îmbunătățită, însă a anunțat că tastaturile actuale care se mai defectează din motive banale vor fi reparate gratuit.

Unii fani ai acestui produs ar putea să fie dezamăgiți de porturile noului dispozitiv, care sunt limitate încă o dată la USB-C. MacBook Pro nu mai are USB sau HDMI, sloturi pentru carduri MicroSD și așa mai departe. Va fi nevoie din nou de adaptoare, care ce să vezi, or să coste o grămadă de bani. Partea bună este că cei care vor cumpăra aceste dispozitive, vor fi primii care se vor bucura de funcția „Hey Siri”, disponibilă până în acest moment doar pe iPhone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here