Home International Jaguarul care a scăpat de la grădina zoologică a îndoit barele de...

Jaguarul care a scăpat de la grădina zoologică a îndoit barele de oțel ale țarcului

848
0

Jaguarul care a scăpat de la Grădina Zoologică din New Orleans în weekend, ucigând alte 9 animale, a reușit marea evadare după ce a mușcat efectiv și a rupt barele de oțel ale țarcului său. A tras de ele până a reușit să le îndoaie și astfel a evadat. Managerul instituției Dr. Kyle Burks spune că a găsit o deschizătură de 20-25 de centimetri în gardul cu zăbrele, făcută de animal.

Valerio pe numele său, este un jaguar mascul de 3 ani, și a fost văzut în afara țarcului în Grădina Zoologică sâmbătă dimineață de către un angajat. Până să fie zărit, Valerio a ucis 5 alpaca, două vulpi și o pasăre emu. O altă vulpe a fost de asemenea atacată dar a scăpat, cu toate acestea starea ei s-a agravat și a murit sâmbătă noapte. Jaguarul a fost sedat de echipa de veterinari și s-a întors în cușca lui. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident. Reprezentanții grădinii spun că lucrează la ranforsarea barierelor din jurul țarcurilor pentru a evita astfel de incidente pe viitor.

Previous articleCât de necesar este un bain marie pentru bucătăria unui restaurant?
Next articleLinia MacBook Pro primește un refresh
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here