Home Diverse Este scumpă o navigație pentru Passat B6?

Este scumpă o navigație pentru Passat B6?

1455
0
Passat B6

Dacă alegi să cumperi un Passat B6 (fabricație 2006-2010), o să fie una dintre cele mai bune decizii pe care le-ai luat vreodată. Discutăm despre un autoturism de foarte bună calitate care se încadrează în bugetul unui român de rând, care are un job serios și care trăiește din muncă cinstită.

Problema este că fiind un autoturism nu chiar nou, stă un pic mai rău la capitolul dotări. Astfel, are nevoie de un mic „upgrade” după ce-l cumperi iar o navigație Passat B6 dedicată, cu sistem de operare Android este mai mult decât indicată. Desigur, mulți dintre voi veți spune că 2000 – 3000 de lei pentru un asemenea dispozitiv este destul de mult, însă dacă ne gândim la funcțiile moderne pe care le aduce, constatăm că nu avem de-a face cu un compromis așa de mare.

O navigație Android modernă, de ultimă generație îți aduce în al tău Passat B6: un sunet mai bun, Bluetooth, Waze, cameră de marșarier, cameră DVR, diagnoză dacă se cumpără un dispozitiv OBD și așa mai departe. Iată cum cu maxim 3000 de lei reușești să aduci un autoturism fabricat în 2006-2007 în timpurile pe care le trăim acum. Majoritatea mașinilor care ies pe poarta fabricilor în ziua de azi vin dotate cu navigație (unele chiar Android), așa că nu poate să fie un pas greșit dacă reușiți să transformați un autoturism dintr-unul depășit din punct de vedere tehnologic într-unul ultra modern.

Acum, depinde foarte mult și cât de mult vă place mașina, dacă ați cumpărat-o cu gândul de a o păstra ani de zile pentru că dacă sunteți genul de oameni care cumpără mașini pentru un an, maxim doi, e clar că în cazul vostru, investiția nu merită. Dacă ați cumpărat un Passat B6 pentru că v-a plăcut și vreți să-l țineți ani buni de aici înainte, clar trebuie să investiți în modernizarea lui iar această navigație dedicată va avea rost, va fi genul de investiție de care vă veți bucura ca nimeni altul. Cu toții ne dorim tehnologie de ultimă generație în mașinile noastre și aceasta este una dintre soluțiile prin care o putem avea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here