Home Diverse VIDEO – Ce este marmura

VIDEO – Ce este marmura

942
0


Stiai ca in limba greaca veche cuvantul marmura inseamna a straluci, a luci? Amenajarile interioare cu marmura alba sunt luminoase si stralucitoare, elegante si rafinate.

Marmura este o roca metamorfica, compusa în cea mai mare parte din calcit  si obtinuta prin metamorfoza calcarului.

Marmura de culoare alba este cea mai des folosita in amenajari, insa aceasta piatra naturala se gaseste si in alte culori, datorita impuritatilor continute: marmura neagra/cenusie de la grafit, marmura rosie de la sarurile de fier, marmura maro de la cele de mangan.

Putem folosi marmura cu incredere pentru a realiza blaturi de baie sau bucatarie, glafuri de interior si exterior pentru ferestre, trepte si contratrepte interioare, pardoseli interioare. Chiuvetele/lavoarele din marmura si cazile de baie din marmura sunt produse cautate de cei care pun pret pe rafinament.

Marmura rezista zeci de ani, daca este intretinuta corespunzator, iar eleganta si frumusetea ei este de neegalat. Pentru a proteja marmura de pete, va recomandam sa aplicati un strat de impermeabilizant pe toata suprafata acesteia o data pe an. Pentru curatarea marmurei, puteti utiliza detergenti profesionali, special creati pentru curatarea pietrei naturale fara a o deteriora.

Puteti achizitiona marmura in Bacau din depozitele VINCA sau puteti comanda online placi de marmura sau produse din marmura la preturi avantajoase din magazinul online Vinca.ro. Iti propunem sa iti amenajezi casa, apartamentul, hotelul, restaurantul sau magazinul de rochii de mireasa cu trepte din marmura, blaturi din marmura, placi si glafuri din marmura. Placile din marmura pot fi taiate de echipa Vinca in functie de dimensiunile dorite, asa cum o cere proiectul. Pentru a te ajuta in alegerea modelului de marmura potrivit, VINCA iti livreaza pana la 5 mostre gratuite.

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here