Home Diverse Mobila pentru magazinul tău contează mai mult decât crezi

Mobila pentru magazinul tău contează mai mult decât crezi

724
0
Mobila

În momentul în care se deschide un magazin în oraș, clar o să fie nevoie de ceva mobilă atât pentru standul unde se încasează cât și pentru expunerea mărfii. Am observat că puțină lume pune accent pe design atunci când vine vorba despre acest aspect și din păcate clienții sunt cei care au de suferit. Au clienții de suferit? Are și vânzarea de suferit. Mobila dintr-un magazin e mult mai importantă decât crezi și ai să vezi în cele ce urmează de ce spun asta.

De ce mobila pentru magazin este foarte importantă?

În primul rând, clienții nu trebuie să se aplece după marfă. De ce? Pentru că este un gest incomod. Unii dintre ei poate sunt mai grași și nu vor reuși, alții poate sunt bolnavi cu spatele, etc. Am observat că există multe magazine în special cele de încălțăminte care folosesc astfel de mobilier incomod. Eu unul dacă aș fi patron de astfel de magazin aș apela la o firmă capabilă să proiecteze și să conceapă mobilier pentru magazine de calitate, care să avantajeze clientul.

În al doilea rând, ghișeul unde se face plata nu trebuie să fie nici foarte înalt dar nici prea micuț. Există acele ghișee destul de ridicole pe care oamenii pun bani și documente la înălțimi deja amețitoare, ori stau aplecați de parcă s-ar pregăti de o incursiune în lumea piticilor. Nu fraților, în momentul în care clientul plătește el trebuie să se bucure de respectul magazinului, nu trebuie umilit din pricina unei proiectări de mobilier gândită anapoda, sau negândită deloc.

În al treilea rând, mobilierul pentru magazin trebuie să fie atât modular cât și ușor. Modular pentru că mai trebuie mutat de ici colo în vederea unei reamenajări, și ușor pentru că majoritatea celor care lucrează în vânzări sunt femei. Ele nu trebuie să-și rupă spatele cărând mobila prin magazin. Cunosc cazuri în care s-a făcut într-adevăr mobilier pe comandă dar s-a făcut ceva staționar, ceva care nu mai putea fi adaptat în cazul în care s-a dorit o reamenajare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here