Home International Cum să faci milioane de euro cu un simplu mesaj pozitiv

Cum să faci milioane de euro cu un simplu mesaj pozitiv

609
0
mesaj pozitiv

În 1990, Bert și John Jacobs au glumit spunând „Mergi acolo unde niciun alt producător de tricouri nu a mai fost”. Cei doi frați au pornit la drum pe coasta de est a Statelor Unite, unde au început să vândă tricouri colorate cu design-uri abstracte, din ușă în ușă.

Din păcate, afacerea nu a mers prea bine, patru ani mai târziu au avut un moment în care s-au căutat de bani în buzunar și tot ce-au găsit au fost 78 de dolari. „Ne gândeam să ne dăm bătuți, dar am constatat că suntem acaparați de mesaje triste în jur și am decis să aducem un pic de pozitivitate”. Atunci, cei doi frați au venit cu sloganul „Life is Good”, pe care l-au imprimat pe tricouri.

Evident, lucrurile au început să meargă iar în următorii 3 ani au vândut tricouri în valoare de 1 milion de dolari. Astăzi, Life Is Good e un brand destul de important care reușește să vândă anual produse de peste 100 de milioane de dolari, de la tricouri la pijamale sau obiecte pentru decorațiuni interioare.

Cei doi frați Jacob au crescut în Needham, Massachusetts iar în 1989 au pus la cale primul lor design de tricou, vândut pe străzile din Boston. Pe atunci, Bert și John aveau 21 respectiv 24 de ani.

„Eram în căutarea unei soluții prin care să trăim din artă și ne-am gândit să încercăm așa, imprimând-o pe tricouri” povestesc cei doi. În 1994, frații Jacob au pus la cale un emoticon zâmbăreț pe care l-au pus pe tricouri alături de sloganul „Life is Good” și au reușit să vândă toate cele 48 de tricouri în mai puțin de o oră. „Atunci ne-am dat seama că oamenii au nevoie de ceva pozitiv în viețile lor”.

În anul 2007, compania celor doi a depășit cifra de afaceri de 100 de milioane de dolari. Acum, cei diu frați încă mai sunt la conducerea companiei care are 178  de angajați.

Previous articlePrețul Bitcoin a fost manipulat
Next articleCum ne alegem rochița de vară perfectă?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here