Home International Atracții turistice de groază din China

Atracții turistice de groază din China

1250
0
Atracții turistice

Fiind țara cu cea mai numeroasă populație din lume și cu cea de-a doua economie din lume, China a început să fie o atracție turistică din ce în ce mai interesantă. Ei bine, pe lângă atracțiile istorice pe care majoritatea turiștilor le doresc, există și câteva de-a dreptul horror pe care le vom prezenta și noi.

Cel mai lung pod în formă de U – Muntele Fuxi – Henan

Acest pod a intrat curând în Cartea Recordurilor fiind cel mai greu pod din sticlă (3000 tone). Construcția lui a durat 8 luni și a fost inaugurat pe data de 16 iunie. Vizitatorii care se încumetă să-l încerce vor trebui să meargă pe o sticlă amplasată la 360 de metri înălțime. Podul iese 30 de metri înafara stâncii și seamănă cu Grand Canyon Skywalk care iese însă doar 21 de metri în exterior.

DCIM100MEDIADJI_0274.JPG

Cel mai lung pod din sticlă din lume – Hongyagu, Hebei

Podul are 488 de metri lungime și dacă ar fi să se rupă cu tine în timp ce-l traversezi, ai cădea în gol 218 metri. Acest pod este alcătuit din 1077 panouri din sticlă groasă de 4 centimetri și deși a fost proiectat pentru a putea susține 2000 de persoane simultan, doar 600 au voie momentan. 

Drumeții prin Muntele Huashan, Shaanxi

Amatorii de cățărat pe munte sau dacă nu de cățărat sub formă de alpinism, de vizitat, vor avea parte de senzații extraordinare pe acest munte, unde s-au făcut niște cărări de-ți vine să-ți faci cruce cu stânga. Desigur, totul este într-o deplină siguranță dar și așa, nu știu cât de însetat de adrenalină trebuie să fii ca să te încumeți la o asemenea aventură. Cine are nervii tari cu siguranță se va distra de minune. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here