Home Diverse 3 motive să-ți înscrii copilul la cursuri de chitară

3 motive să-ți înscrii copilul la cursuri de chitară

651
0
cursuri de chitară

Cred că nimic nu e mai frumos decât să ai un copil care să știe să cânte la chitară. Se spune că acest instrument este unul dintre cele mai eficiente metode de a crește gradul de sensibilitate atât al celui care îl folosește cât și al celor care-i ascultă acordurile. Întotdeauna am apreciat pe cei care știu să cânte la chitară pentru că mi se pare un instrument atât de dificil de învățat. Ei bine, pentru copii e totul mai simplu întrucât ei sunt în acea perioadă în care sunt capabili să înmagazineze tone de informații. Dacă aveți copii de peste 7 ani, iată 3 motive pentru care ar trebui să le cumpărați lecții de chitară. De unde să le cumpărați? Intrați pe site la Bravissomo Art School și veți găsi acolo toate detaliile pe care le doriți.

3 motive să-ți înscrii copilul la cursuri de chitară

  1. Nu-și va pierde sensibilitatea – e posibil ca atunci când va ajunge în adolescență, prin anturaje, să piardă din sensibilitate ceea ce nu e tocmai ok. Oamenii trebuie să fie sensibili, să fie capabili să simtă și să transmită emoție. Chitara îl va ajuta să-și păstreze această sensibilitate, transmițând cu fiecare acord ideea de dragoste.
  2. Va sta departe de anturaje – decât să-l lași să stea pe afară la spart de semințe, în preajma unor alți copii dubioși, mai bine îl trimiți la cursuri de chitară. Sunt șanse mari ca cel mic să îndrăgească mult mai mult chitara decât prietenii dubioși. Toți copiii adoră muzica și cu siguranță chitara va sport acest sentiment nobil.
  3. Va putea să transmită emoție – foarte important acest aspect mai atunci când va fi pus în situația de a-și găsi un partener sau o parteneră dacă e băiat. Chitara este genul de instrument care poate transmite o declarație de dragoste incredibil de bine. Emoția unei astfel de declarații muzicale este incredibilă.

Acum, rămâne ca voi să decideți dacă vi se par o investiție bună aceste lecții de chitară, sincer să fiu eu aș fi dorit să învăț să cânt la un asemenea instrument în copilărie sau măcar în adolescență.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here