Home Diverse La cine trebuie să apelezi atunci când vrei să trimiți flori în...

La cine trebuie să apelezi atunci când vrei să trimiți flori în București? Care este cea mai bună florărie București?

831
0
flori în București

Piața serviciilor din capitală s-a umplut fantastic în ultimii ani. Bucureștiul este genul de oraș în care toată lumea dorește să încerce un mic business, dat fiind faptul că orașele mici de provincie sunt în moarte clinică din pricina lipsei de industrie. Astfel, Bucureștiul s-a aglomerat cu tot felul de firme și firmulițe, pe toate sectoarele și pe toate palierele și din păcate, în loc să se întâmple și la noi cum se întâmplă în străinătate (adică atunci când oferta e mai mare decât cererea să iasă în evidență raportul calitate-preț), la noi se întâmplă exact pe dos. Dacă nu ești atent, ai toate șansele să ajungi ori pe mâna unor țepari, ori pe mâna unor oameni care prestează servicii de o calitate îndoielnică.

Am spus de multe ori faptul că a căuta calitate în România este ca și cum ai căuta acul în carul cu fân, dar din fericire, internetul vine în sprijinul nostru și ne ajută în acest sens. Vom discuta în cele ce urmează despre acest aspect, despre cum te ajută internetul să cerni neghina de bobul bun, vom vedea de exemplu la cine trebuie să apelezi atunci când vrei să trimiți flori în București. Care este cea mai serioasă, cea mai bună florărie București?

Feedback-ul online

În momentul în care oamenii sunt nemulțumiți de anumite companii care activează în online, au obiceiul să-și spună supărarea pe net, în locuri cât mai publice ca să se răzbune într-un fel pentru serviciile de proastă calitate pe care le-au primit. Astfel, veți observa nemulțumiți prin comentariile lăsate pe paginile de Facebook, prin rating-ul paginii de Facebook, pe bloguri sau pe forumuri. Așadar, tot ce trebuie să faci pentru a afla dacă o anumită florărie București este sau nu serioasă, este să cauți pe Google numele acesteia. Dacă vor exista nemulțumiți vei vedea acest lucru rapid.

Respect față de client

Clientul trebuie respectat și acest lucru o companie îl poate demonstra prin mai multe moduri. Cea mai clară dovadă a respectului față de client este grija pentru calitate. Cele mai serioase companii sunt acelea care oferă banii înapoi clienților în cazul în care aceștia nu sunt mulțumiți de serviciile prestate. Acest obicei îi desprind total de țepari și de cei care prestează servicii de proastă calitate. Vă dați seama că dacă cineva prestează servicii de calitate îndoielnică, nu e nebun la cap să anunțe cu surle și trâmbițe că oferă banii înapoi nemulțumiților. Ar da faliment imediat.

Portofoliu de servicii

Pentru că discutăm despre o florărie București serioasă, portofoliul trebuie să se adreseze în primul rând tuturor categoriilor de oameni. De exemplu buchetele de trandafiri. Trebuie să existe și buchete cu puține fire (7-9), și buchete cu multe fire (26-51) pentru persoanele cu o situație materială mai bună. De asemenea, culorile trebuie să fie și ele scoase la înaintare. O florărie București serioasă trebuie să aibă în stoc și trandafiri roz, galbeni, albi, pe toate gusturile.

Programul de lucru

Foarte important acest aspect pentru că majoritatea bărbaților care doresc să trimită flori femeilor importante, doresc să facă chestia asta seara, când toată lumea a terminat serviciul. Florariadevis.ro de exemplu reușește să expedieze buchetele chiar și la orele 7-8 PM, lucru ce demonstrează grija față de client și devotamentul. Dacă era o firmă capcană ori neserioasă, avea un program de lucru deloc favorabil, adus în prim plan de niște oameni care ar fi demonstrat faptul că grija lor principală nu este munca. Oamenii serioși vor avea mereu un program de lucru serios.

Acestea sunt câteva detalii care vă pot ajuta să alegeți mereu cel mai bun prestator de servicii din capitală. Așa cum am ales cea mai bună florărie București drept florariadevis.ro, așa putem alege companii și pe alte paliere industriale. Trebuie respectat doar tiparul de mai sus. Atât timp cât trăim într-o eră a informației, e imposibil să nu ajungă la noi și informațiile legate de seriozitatea sau neseriozitatea unui business.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here