Home Lifestyle 7 metode pentru a combate singurătatea

7 metode pentru a combate singurătatea

1135
0
singurătatea

Cu toții am avut probabil perioade în viețile noastre când am avut senzația că nu ne vrea nimeni, că suntem niște rebuturi ale societății și că trăim degeaba. Ne-am afundat în singurătate având impresia că nu mai rezonăm cu nimeni din jur și așa mai departe. Ei bine, dacă ești tot acolo, în singurătate, capul sus! Iată 7 metode pentru a combate această stare și de a alunga acest sentiment deloc plăcut.

7 metode pentru a combate singurătatea

  1. Vorbește cu casierele. Sunt cele mai îndemână persoane cu care poți schimba două vorbe. O să vezi că unele sunt foarte vorbărețe și că așteaptă demult pe cineva cu care să mai bârfească șefii
  2. Acceptă singurătatea. Te poți bucura de propria companie destul de simplu, spune-ți că nu ai responsabilitățile unei prietenii și cu asta basta.
  3. Trebuie să ai răbdare. Pentru a-ți face un prieten, potrivit statisticilor, e nevoie de undeva la 6-8 conversații. Dacă vrei prieteni trebuie să înțelegi că nu vor veni peste noapte.
  4. De ce ești singur? Trebuie să răspunzi la această întrebare dacă vrei să schimbi ceva. Ești foarte timid? Te temi să te lași descoperit de alții?
  5. Adoptă un animal. Nu degeaba bătrânii au adesea căței sau pisici prin case. Sunt cele mai bune animale de companie atunci când vine vorba despre combaterea singurătății.
  6. Petrece timp cu familia. Chiar dacă nu ai prieteni, poți să elimini sentimentul de singurătate dacă vei merge să-ți vezi părinții, bunicii dacă mai sunt și așa mai departe.
  7. Nu ai nevoie de 100 de prieteni. Încearcă să-și faci mai bine 2-3 prieteni dar buni. Poate că nu ești genul de om care să se simtă confortabil în cadrul unui grup mare de persoane.
Previous articleDespre sticla securizată
Next articleSchimbările climatice afectează copiii
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here