Home Diverse De ce amanetul este cel mai avantajos „împrumut”?

De ce amanetul este cel mai avantajos „împrumut”?

881
0

Traiul în cea mai săracă țară din UE are multe dezavantaje, printre care și posibilitatea de a rămâne în pom cu banii înainte de salariu. În acele momente, începi să ceri pe la prieteni și rude, pe la niște oameni care îți pot întoarce spatele fără vreun avertisment, cum se și întâmplă de obicei de multe ori. Atunci, ești nevoit să cauți alte variante. Observi pe net IFN-urile dar când vezi câtă dobândă îți cer pentru un împrumut rapid pe maxim 15-20 de zile, evident că renunți. La final, îți aduci aminte și de amanet.

Multă lume a cam uitat de amanet și din păcate pentru ei, pierd niște oferte destul de bune. De exemplu, există case de amanet prin București care oferă comisioane foarte mici, de genul 0.03% pe zi. Cu alte cuvinte, dacă ai un lănțișor de 14 karate pentru care primești 100 de lei, după 30 de zile de amanet vei da înapoi 109 lei. Cred că este una dintre cele mai bune oferte de împrumut pe care le-am văzut în ultima vreme pe net. IFN-urile vor cere dobândă de 4-5 ori mai mult și uneori e de înțeles și la ele pentru că nu au nicio garanție. Amanetul rămâne cu aurul dacă nu plătești.

Amanetul este cel mai avantajos împrumut nu doar din pricina faptului că primești banii instant, pe loc, nu doar din pricina dobânzilor foarte mici dar și din cauza ofertelor destul de avantajoase pe care le primești în cazul în care ai ceva probleme și nu reușești să dai banii înapoi la timp.

De exemplu, sunt case de amanet care oferă posibilitatea de amânare cu 5 zile a plății propriu-zise, lucru ce te va ajuta foarte mult dacă cumva după 30 de zile de contract ești foarte strâmtorat. Eu unul nu aș avea o problemă în a folosi casele de amanet în momentul în care aș fi un pic strâmtorat și nu aș avea de unde să împrumut. Înțeleg conceptul și pe lângă faptul că e vechi decât lumea, este destul de eficient.

Voi ce părere aveți? Ați luat contact cu casele de amanet până acum?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here