Home International Medicul din Texas și frauda de 240 de milioane de dolari

Medicul din Texas și frauda de 240 de milioane de dolari

765
0

Maria Zapata a fost la medicul Jorge Zamora-Quezada în urmă cu mai bine de 5 ani cu o problemă la genunchi. Reumatologul i-a spus că are artrită și că trebuie să-i facă niște injecții pentru întărirea cartilajelor. Soțul ei a întrebat de ce îi dă atât de multe injecții iar mediul i-a răspuns că așa este tratamentul. Însă Zapata, în vârstă de 70 de ani, din McAllen, Texas, spune că medicația nu a ajutat-o prea mult, din contră, a agravat situația. Piciorul începuse să se decoloreze.

A mers să vadă alt medic ce a fost îngrijorat față de tratamentul aplicat, în timp ce medicul de familie i-a spus că nu are artrită. Zapata nu este singurul pacient care a primit un tratament de care nu avea nevoie, potrivit unei anchete locale. Luni s-a anunțat o anchetă pentru mediul Zamora și s-a descoperit faptul că fraudase sistemul medical cu peste 240 de milioane de dolari.

50 de milioane au fost doar banii plătiți către medic. Departamentul de Justiție a spus luni că reumatologul a oferit pacienților chimioterapie și tratamente toxice de care aceștia nu aveau nevoie, afișând însă un stil de viață luxos, opulent în mediul online. Dar se pare că medicul nu e străin de tribunale, acesta a mai fost anchetat și sancționat de Colegiul Medicilor în trecut. Acum, medicul în vârstă de 61 de ani trebuie să dea socoteală pentru fraudă și pentru spălare de bani.

Previous articleFelipe Massa se întoarce în Formula E
Next articleE o idee bună să cumperi haine de toamnă-iarnă la început de vară?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here