Home Sport Felipe Massa se întoarce în Formula E

Felipe Massa se întoarce în Formula E

1473
0

La un an de la retragere din motorsport, respectiv Formula 1, veteranul Felipe Massa se întoarce în Formula E. Brazilianul va face parte din echipa Venturi în sezonul all-electric 2018/2019. Pilotul în vârstă de 37 de ani, câștigător a 11 grand prix-uri în întreaga sa carieră de 15 ani, a semnat un contract pe 3 ani cu echipa din Monaco a lui Leonardo DiCaprio. Massa nu este primul pilot de Formula 1 care reîntoarce în motorsport după retragere.

„Sunt foarte fericit să mă alături echipei Venturi din Formula E, o competiție care în ultimii ani a devenit incredibilă. Îmi place foarte mult acest format de cursă circuitele din centrele orașelor ne aduc oarecum mult mai aproape de fani. Abia aștept sfârșitul acestei luni pentru a participa la prima cursă” spune Massa.

Unul dintre cei mai talentați piloți de Formula 1, Massa a participat la 242 de curse pentru echipele Sauber, Ferrari și Williams. Ultima sa victorie datează din anul 2008 din cadrul Grand-Prix-ului din Brazilia.

Previous articleCeasuri de mână perfecte pentru un cadou de 1 iunie
Next articleMedicul din Texas și frauda de 240 de milioane de dolari
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here