Home Diverse E o idee bună să cumperi haine de toamnă-iarnă la început de...

E o idee bună să cumperi haine de toamnă-iarnă la început de vară?

1216
0

Străinii au un obicei destul de sănătos din punct de vedere financiar, și anume să cumpere haine în sezonul opus, adică vara să cumpere pentru iarnă și invers. De ce fac ei acest lucru? Păi cred că e destul de simplu de înțeles, prețurile sunt mult mai mici decât în sezonul propriu-zis, plus că au acces la o grămadă de reduceri interesante care-i avantajează destul de mult. Ei bine, chestia asta a început să fie promovată și în România, și evident a prins destul de bine. Suntem un popor căruia îi plac reducerile și prețuirile mici, probabil din cauza puterii de cumpărare destul de scăzute.

Ce se cumpără mai exact în România la reducere în această perioadă în care vara ne bate la ușă? Ei bine, sunt oferte destul de bune la cardigane femei , la salopete elegante, la bluze de damă elegante sau casual, la pulovere, la geci și veste și așa mai departe. Cred că ați prins ideea. Tot ce-i de primăvară-toamnă-iarnă se vinde foarte bine acum vara așa că dacă există femei gospodine cărora le place să-și facă vara sanie și iarna car, cu siguranță se vor bucura de aceste oferte.

Înțeleg și politica magazinelor online care au rămas cu niște stocuri de care trebuie să cape, să facă loc produselor de sezon. După cum spuneam mai sus, chestia asta se petrece peste tot în lume, și a fost importată cu succes și în România. După părerea mea, așa poți să cumperi la ofertă reală haine de calitate, nu de Black Friday și alte bazaconii transformate de români într-o păcăleală generală. Trebuie să știm să cumpărăm inteligent, adică la prețuri bune în sezoane care ne avantajează maxim.

Trebuie să învățăm să analizăm foarte bine unele „oferte” care apar cu ocazii speciale precum Black Friday sau de Crăciun, de Paște pentru că muncim destul de mult pentru bani și să-i dăm pe niște păcăleli, nu cred că este tocmai indicat. Cel mai bine este să urmăm modelul străinilor, mai ales că acum există magazine românești care aduc în prim plan acest tip de ofertare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here