Home Diverse Ceasuri de mână perfecte pentru un cadou de 1 iunie

Ceasuri de mână perfecte pentru un cadou de 1 iunie

814
0

Cum Ziua Copilului (1 iunie) se apropie cu pași rapizi, probabil mulți dintre voi, părinții, v-ați gândit cam ce cadouri ați mai putea face kinderilor. Telefoane le-ați luat, tablete le-ați luat, jocuri au destule și oricum nu le folosesc. Eu vă propun o întoarcere la clasic, niște ceasuri de mână.

Mi se pare o alegere destul de bună pentru că pentru o generație care s-a născut cu digitalul în casă și care nu a avut ocazia să ia contact cu o modă care a apus demult. În ziua de azi funcția ceasului de mână a fost înglobată demult în telefoanele și tabletele pe care le folosim zilnic.  Haideți să trecem în revistă 3 ceasuri pentru copii care după părerea mea ar putea fi un cadou destul de bun pentru 1 iunie.

3 ceasuri de mână perfecte pentru un cadou de 1 iunie

  1. Casio STANDARD LW-200-1A Digital – un ceas simplu, digital, care mai mult ca sigur va stârni interes pentru cei mici. Nu vă faceți griji legat de baterie, acest model a fost conceput cu o baterie ce ține până la 10 ani. S-au dus vremurile în care aveam ceasuri mecanice și eram nevoiți să mergem în piață să-i schimbăm bateria. Astăzi până și bateria la mouse ține 3 ani.
  2. Lorus RRS61UX9 Kids – eleganță și stil pentru tinerele domnișoare. LORUS este un brand destul de celebru pe acest sector de ceasuri pentru femei, așa că nu e de mirare faptul că reușește să facă ceva mișto și pentru fetițe. Partea bună este că cei de la Lorus reușesc să aducă în prim plan aceste ceasuri la un raport calitate-preț destul de bun. Puteți verifica acest lucru.
  3. Casio STANDARD LW-200-4B Digital – tot un ceas destinat tinerelor domnițe pasionate de sport. Seamănă destul de mult cu primul prezentat în această listă așa că se bucură și el de o durată de viață a bateriei de până la 10 ani. De asemenea, aceste ceasuri pot fi un motiv foarte bun de a-i motiva să facă un pic de mișcare, în cazul în care se cam evită sportul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here