Home Diverse Cum alegem camerele de supraveghere pentru securizarea casei

Cum alegem camerele de supraveghere pentru securizarea casei

783
0

Securitatea casei este foarte importantă în ziua de azi pentru că poliția este ineficientă iar din cauza sărăciei, rata infracționalității este destul de mare. Camerele de supraveghere însă pot să ajute destul de mult în acest context, pe-o parte au rol de intimidare, pe altă parte dacă e totuși să se întâmple ceva, acestea vor fi un martor de seamă care vor aduce lumină în acest caz. Dacă vă bate gândul să vă montați camere de supraveghere, în primul rând felicitări pentru inițiativă. În al doilea rând, stați pe-aproape, vom discuta despre cum trebuie alese aceste aparate astfel încât să fie o investiție bună.

Cum alegem camerele de supraveghere pentru securizarea casei

  1. Calculează numărul de camere de supraveghere necesar – nu ar trebui să fie o operațiune foarte dificilă, tot ce trebuie să faci este să ai în vedere ca perimetrul atât exterior cât și interior, să fie acoperite în totalitate. Cele mai bine vândute sisteme DVR sau NVR sunt cele cu 8 camere. Desigur, acum rămâne la aprecierea voastră, dacă vreți să investiți așa de mult dar părerea mea este că siguranța noastră și a lucrurilor noastre pentru care am muncit, nu are valoare.
  2. Alege tehnologia potrivită pentru tine, DVR sau NVR – sistemele DVR sunt cele clasice, care presupun instalarea de camere de supraveghere clasice capabile să transmită datele prin cabluri coaxiale către unitatea centrală. Sistemele NVR sunt un fel de upgrade, acestea folosesc camere IP care se ocupă de stocarea și prelucrarea imaginilor, acestea fiind transmise prin internet către baza NVR. Dacă aveți o locuință care este permanent conectată la internet este recomandat NVR. În plus, camerele IP pot înregistra chiar și 4K, ceea ce nu poate fi decât avantajos.

În rest, nu aveți de ce să vă faceți probleme. Atât timp cât reușiți să determinați numărul de camere de supraveghere necesar și tehnologia pe care doriți să o utilizați, totul o să fie în regulă. Am să închei cu o statistică destul de interesantă, casele care au instalate camere de supraveghere la vedere au cu 70% mai puține șanse să fie călcate de hoți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here