Home Diverse De unde poți cumpăra Ethereum în siguranță din România?

De unde poți cumpăra Ethereum în siguranță din România?

619
0
Bitcoin

Lumea criptomonedelor este destul de interesantă, dar și riscantă în același timp. Se pot face bani frumoși din tranzacționarea de Ethereum de exemplu, dar se pot și pierde foarte mulți din pricina instabilității pieței ori a hackerilor. Din moment ce discutăm despre virtual, bani, implicit apar și hackerii. Întrebarea este de unde poți cumpăra monede virtuale în România astfel încât să stai departe de acești hackeri dar și de țepe, că sunt multe site-uri care sunt deschise cu scopul precis de a da țeapă celor care doresc să tranzacționeze monede virtuale prin intermediul lor. Unde-i vorba de bani apar și țepele.

De unde poți cumpăra Ethereum în siguranță din România?

CryptoCoin.pro este una dintre sursele românești de încredere în ceea ce privește tranzacționarea de monede virtuale, în special BTC și ETH. Discutăm despre un proiect destul de amplu care a luat naștere în 2017, un proiect transparent menit să ajute în special pe cei care sunt la început. Probabil cei care tranzacționează monede virtuale demult s-au obișnuit cu site-urile din străinătate, le cunosc ei care sunt cu probleme și care nu dar începătorii au nevoie de ceva românesc, de încredere. Se pot cumpăra criptomonede de pe cryptocoin.pro prin transfer bancar sau plata cu cardul VISA/mastercard.

Dacă vă bate gândul să vă apucați acum de tranzacționat criptomonede, nu pot decât să vă urez succes și vă recomand să investiți exact sumele de bani pe care sunteți dispuși să le pierdeți. Din păcate, nu există investiție care să fie 100% sigură indiferent de domeniu, mai ales dacă discutăm despre piața criptomonedelor, care suferă modificări de la oră la oră.

Probabil de-asta și oamenii sunt tentați să se bage în acest joc al tranzacțiilor pentru că au șansa să facă rapid niște bani, cu condiția să fie foarte bine informați. Informația în acest joc are un rol mai mult decât important, ca-n orice domeniu ce ține de tranzacții. Ideea e destul de simplă: nu vă lăcomiți la câștiguri foarte mari, luați pulsul pieței, informați-vă, vedeți ce merge și ce nu și așa, încet, încet veți vedea că lucrurile vor evolua spre bine.

Previous articleAșa arată Yemen – oraș distrus de război
Next articleCaprele vor fi folosite în golf
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here