Home Diverse Vrei să-ți pui silicoane? Află la ce rezultate să te aștepți!

Vrei să-ți pui silicoane? Află la ce rezultate să te aștepți!

659
0
silicoane

Femeile care își doresc să scape de complexe și să aibă sâni mai voluminoși pot apela la mărirea sânilor cu implanturi mamare. Cu toate acestea, înainte de a trece la fapte, e necesar să strângem suficiente informații pentru a ne face o idee despre cum va decurge o astfel de procedură.

Indicații preoperatorii

După ce ați ales specialistul, ar fi bine să faceți un set complet de analize obligatorii. Acestea constituie măsuri de siguranță pentru ca procedura să se desfășoare fără complicații. Iată care sunt investigațiile ce trebuie efectuate:

EKG – pentru a observa dacă inima funcționează în parametri normali

Ecografie mamară – pentru a observa dacă există anumite leziuni la nivelul sânilor

Analize de sânge – pentru a investiga dacă pacienta are anumite boli care pot îngreuna procesul de vindecare sau chiar procedura în sine.

Ce preț are operația de mărire a sânilor

Cu siguranță că operația de mărirea a sânilor constituie una dintre cele mai populare intervenții chirurgicale la care recurg cele care sunt nemulțumite de aspectul lor fizic.

De regulă, costurile implanturilor mamare sunt diferite de la caz la caz. În general, prețul unei astfel de operații stabilit în funcție de mai mulți factori precum calitatea implantului și firma producătoare, forma implantului (rotund sau anatomic) tehnica de abordare și bineînțeles experiența specialistului. Orientativ, operația poate costa între 2000 și 3000 de euro.

Recuperarea după operația de mărire a sânilor cu implanturi mamare

După operația cu implanturi mamare – cunoscută și după denumirea populară de silicoane, pacienta se poate confrunte cu o senzație de durere și disconfort. În urma operației, este posibil să simtă o senzație de încordare la nivelul bustului, deoarece pielea sa se ajustează la noua dimensiune a sânului. De asemenea, este posibil să apară o senzație de oboseală, iar sânii săi pot rămâne umflați și sensibili la contactul fizic. În general acest lucru poate dura o lună sau câteva luni – în funcție de modul în care se vindecă organismul său.

Iată câteva recomandări pe care ar trebui să le aveți în vedere pentru a facilita procesul de vindecare după operația de augumentare mamară:

  • În urma intervenției, va trebui să purtați un sutien special și să rămâneți în repaos la pat în primele ore după efectuarea procedurii
  • La scurt timp după procedură, sunt acceptate doar mișcări ușoare de brațe, plimbări scurte, iar după ce au trecut cel puțin două săptămâni de la operație, vă puteți relua activitatea la locul de muncă
  • După ce a trecut o săptămână, puteți conduce automobilul
  • Nu aveți voie să fumați după operație
  • Este recomandată purtarea unei bustiere speciale timp de o lună și jumătate
  • Activitățile fizice intense vor putea fi reluate progresiv – la un interval de o lună de la operație
  • Este indicat să nu se doarmă pe burtă circa 5 luni de la intervenție
  • Se vor lua medicamente doar la prescripția medicului
  • Dușurile se vor face după câteva zile, dar nu trebuie să fie prea fierbinți pentru că pot stimula sângerarea
  • Este indicat evitarea contactului sexual timp de trei săptămâni după procedură

Așadar, pentru a obține o proiecție mai fermă și o îmbunătățire a simetriei sânilor, alegeți un specialist cu experiență.

Previous articleIndia limitează vizita la Taj Mahal la 3 ore/persoană
Next articleAlertă! Emisiile distrug stratul de ozon foarte rapid iar cercetătorii nu înțeleg de ce
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here