Home Diverse Un băiat de 9 ani și-a împușcat sora după ce s-au certat...

Un băiat de 9 ani și-a împușcat sora după ce s-au certat pe un controller de consolă video

732
0
controller

Un băiat de 9 ani a luat arma părinților din dormitor și și-a împușcat sora în vârstă de 13 ani, ucigând-o pe loc. Se pare că cei doi s-au luat la ceartă de la un controller pentru o consolă video.

Incidentul a avut loc în weekend în Monroe County, Mississippi, în timp ce mama copiilor pregătea cina. „Acesta dorea controllerul și știa unde se află arma” spune șeriful. Acesta a luat arma care se afla într-un sertar de noptieră din dormitor și și-a împușcat sora în cap. „Este pentru prima dată când am de-a face cu un copil împușcat în acest mod. Sper nici să nu mai am vreodată de-a face cu așa ceva” continuă acesta. Fata a fost dusă la Le Bonheur Children’s Hospital din Memphis, unde a fost declarată decedată. Cazul este încă sunt anchetă iar autoritățile nu au înaintat plângeri.

Previous articleTurcii au jefuit orașul sirian Afrin
Next articleȘtiai că poți rezerva medicamente online
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here