Home Diverse Împrumut nebancar vs amanet

Împrumut nebancar vs amanet

875
0
amanet

Traiul în România este unul destul de dificil. Nu toți românii sunt gata să-și pregătească valiza pentru străinătate la primul șut în posterior. Mai sunt oameni care preferă să ducă un trai mai sărac, dar la ei în țară. Ei bine, dacă te încadrezi în categoria celor care muncesc cinstit în România, nu ai studii superioare și ai un job destul de prost plătit, probabil ți se întâmplă destul de des să rămâi fără bani. Folosești probabil amanetul ca soluție de avarie pentru aceste momente grele dar în cele ce urmează am să-ți prezint o variantă prin prisma împrumuturilor nebancare.

Împrumuturile nebancare sunt relativ noi pe piață și vin la pachet cu o serie de avantaje pe care le vom discuta în cele ce urmează. Din punctul meu de vedere, un împrumut nebancar reprezintă soluția perfectă pentru momentul în care se întâmplă să rămâi Lefter Popescu.

Avantaje împrumut bancar față de amanet

  1. Nu riști bunurile personale. La amanet, dacă nu plătești, pierzi bijuterii sau electronice, depinde cu ce casă lucrezi și ce ești dispus să lași. Nici cu firmele de recuperare nu va fi mai simplu dar măcar nu vei pierde lucrurile tale care au poate valoare sentimentală.
  2. Primești banii online. La amanet, ești nevoit să te duci personal. Împrumuturile nebancare se acordă online, fără să fii nevoit să pleci de-acasă. Tot ce trebuie să faci este să trimiți copia CI + extrasul de cont pe care primești salariul și ai banii în doar câteva ore, uneori nici atât.
  3. Poți să împrumuți mai mult. Poate că tu nu ai bunuri care în amanet să valoreze să zicem 1000 de lei. E clar că o să fii nevoit să te orientezi către o altă soluție. Aici, creditul nebancar va veni în sprijinul tău ți-ți va putea oferi 1000 de lei până la 30 de zile fără probleme.

Acestea sunt cele mai importante avantaje ale unui împrumut nebancar față de amanet. Desigur, lista poate continua dar am zis să fiu scurt și la obiect, să scot în evidență lucrurile cu adevărat importante. Vă aștept în secțiunea de comentarii cu părerile voastre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here