Home Diverse SENDO Advance 3 – Cel mai bun tensiometru de pe piață?

SENDO Advance 3 – Cel mai bun tensiometru de pe piață?

2310
0
SENDO Advance 3

În acest moment, pe piață există multe tensiometre și din păcate, puține sunt cele de calitate. Nu e de joacă cu bolile de inimă, cu hipertensiunea așa că e nevoie de un aparat serios, foarte precis, de calitate superioară care să măsoare valorile foarte corect. Astăzi vom discuta despre tensiometrul SENDO Advance 3, pe care eu unul îl consider cel mai bun de pe piață ->  Sendo.info/ro/.

De ce consider SENDO Advance 3 cel mai bun tensiometru de pe piață

  1. Precizie ridicată. Tensiometrele SENDO sunt de departe cele mai precise. Tehnologia folosită este una japoneză, așa că nu cred că mai e nevoie de vreo explicație aici. Cu siguranță precizia se numără printre calitățile principale ale unui tensiometru de calitate superioară. Nu cred că vreun bolnav își dorește un dispozitiv care să indice 3 valori diferite ale tensiunii arteriale la 3 măsurători diferite.
  2. Rezistență japoneză. Cei de la SENDO oferă atenție, 5 ani garanție. Da, ați auzit bine. 5 ani pentru un produs electronic folosit uneori de mai multe ori/zi. Nu orice producător are asemenea curaj, de obicei pentru electronice nu oferă nimeni mai mult de 24-36 de luni de garanție. Ei bine, iară că cei de la SENDO nu se joacă iar pentru acest dispozitiv oferă 5 ani garanție.
  3. Simplu de utilizat. Tensiometrul SENDO Advance 3 are un singur buton prin intermediul căruia poate fi operat. Atât, un singur buton. Simplitatea se numără printre calitățile lui de bază. E foarte bun pentru persoanele în vârstă care oricum se declară de cele mai multe ori depășite de tehnologie. Ultimul lucru de care părinții/bunicii noștri au nevoie este un dispozitiv în care să-și prindă urechile.
  4. Preț corect. Tensiometrele de la SENDO au un preț corect. Modelul Advance 3 costă puțin peste 300 de lei, ceea ce din punctul meu de vedere e mai mult decât ok. Știu că pe piață există dispozitive mult mai ieftine dar repet, cine vrea calitate, trebuie să investească puțin. Și oricum decât să cumperi ceva mai ieftin cu 100 de lei pe care să nu-l poți folos, mai bine investești.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here