Home Terorism Exploziile în serie din Austin indică spre un singur făptaș

Exploziile în serie din Austin indică spre un singur făptaș

1513
0
Exploziile

Poliția din Austin confirmă lucrul de care se temeau locuitorii din Austin: există un singur suspect pentru bombele plantate în oraș. Este ce-a de-a patra explozie de luna aceasta pentru rezidenți dar lucrul cu adevărat șocant a fost faptul că de data aceasta, bomba a fost lăsată pe marginea drumului, fiind declanșată de o bucată de sfoară, de care să se împiedice cetățenii. Investigatorii au găsit similarități între dispozitivele folosite la celelalte trei explozii, puse în colete și lăsate la ușa rezidenților. Ultimul dispozitiv, declanșat de o sfoară, este unul destul de sofisticat. Spre deosebire de victimele celorlalte 3 explozii, duminică au fost răniți doi bărbați de culoare albă.

Ultimele informații legate de bombele din Austin

  • Poliția din Houston și San Diego trimit geniști și câini la Austin pentru a ajuta în anchetă
  • Președintele Donald Trump a trecut în revistă această problemă
  • Membrii Congressional Black Caucus doresc clasificarea acestor bombe drept atacuri teroriste, urmând a se afla dacă sunt de natură ideologică sau rasistă.
  • Guvernatorul Texas Greg Abbot a acordat 265.000 de dolari din fondurile de urgență pentru ca poliția să cumpere niște scanere cu raze x portabile, cu ajutorul cărora să se poată verifica coletele suspecte. De asemenea, cei care dețin înregistrări video au fost rugați să sune la 911

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here