Home Diverse Investițiile în monede virtuale – pe val în România

Investițiile în monede virtuale – pe val în România

969
0
monede virtuale

Tot mai multă lume pare să fie interesată de Bitcoin și alte monede virtuale care au apărut așa, din neant în urmă cu mulți ani. Monedele virtuale reprezintă metoda de plată a secolului 21 și sunt convins că în următorii 5 ani, va căpăta din ce în ce mai multă încredere pe întreg mapamondul.

Pe lângă faptul că Bitcoin reprezintă o monedă legitimă cu care se pot achiziționa de la alimente la case și mașini, intermedierea lui poate să aducă de asemenea în prim plan o sursă de venit. Există foarte multe site-uri în acest moment care intermediază tranzacții BTC, chiar și românești (BitWin).

De fapt, dacă stăm să ne gândim mai bine, tranzacțiile cu monede virtuale începe să fie o sursă de venit destul de bună pentru români, să nu uităm că pe lângă Bitcoin, mai există alte mii de monede virtuale în care se poate investi, de pe urma cărora se pot câștiga bani frumoși.

Imaginați-vă că alegeți să investiți în monede virtuale care astăzi valorează 5 euro bucata. Se poate întâmpla cu ele exact ce s-a întâmplat cu Bitcoin. Pot ajunge la 20.000 de euro bucata într-un interval destul de scurt de timp. Cine a apucat să vândă Bitcoin în urmă cu câteva luni, om s-a făcut.

Și știu, mulți dintre voi veți spune că investițiile în monede virtuale sunt foarte riscante, că de fapt aceste monede vor dispărea atât de repede pe cât au și apărut. Ei bine, asta nimeni nu o poate știi sigur. Fiind vorba despre o investiție, e clar că există și riscuri, se pot pierde bani cu Bitcoin.

Eu unul când am văzut câți români investesc lunar în monede virtuale, am rămas așa, oarecum interzis. Investițiile în monede virtuale sunt pe val în România Sfatul meu ar fi ca cei care doresc să investească în asemenea domenii să se documenteze bine de tot înainte. Nu e de joacă…

Voi ce părere aveți despre monedele virtuale și despre Bitcoin în general? Credeți că va rezista pe piață sau că peste puțin timp, o să dispară la fel cum a și apărut? Lăsați-mi răspunsurile în secțiunea de comentarii ca să văd și eu cum gândește lumea legat de acest subiect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here