Home Terorism Crimele din Florida – Afară era un polițist care nu a intervenit

Crimele din Florida – Afară era un polițist care nu a intervenit

1376
0
Florida

În momentul în care Nikolas Cruz a deschis focul săptămâna trecută la liceul Marjory Stoneman Douglas, un ofițer de poliție înarmat staționa în fața clădirii dar în loc să intre, acesta a așteptat afară 4 minute, în timp ce criminalul ucidea studenții. Ofițerul Scot Peterson a luat poziție pe partea de vest a clădirii 12 dar nu a intrat înăuntru. Acolo s-a petrecut cea mai mare parte a carnagiului.

După ce a privit camerele de supraveghere, după ce a interogat martorii, Șeriful a afirmat „Sunt devastat. Mi-e rău de la stomac. Nu am cuvinte. Aceste familii și-au pierdut copiii, noi am pierdut profesori. Am fost la înmormântare, am fost acasă la ei, chiar nu am cuvinte”. Întrebat ce ar fi trebuit să facă Peterson în momentul în care a auzit foc de armă, Șeriful a confirmat faptul că ar fi trebuie să intre în clădire. „Trebuia să găsească criminalul și să-l ucidă.” Ofițerul Peterson este în acest moment în anchetă și a decis să demisioneze între timp. Însuși Președintele Trump a adus critici lui Peterson, afirmând faptul că „Și-a făcut foarte prost meseria. S-a antrenat pentru asemenea situații o viață întreagă, iar când a venit momentul să intre acolo și să facă ceva, ori ceva s-a întâmplat cu el, ori nu a avut curaj. Oricum și-a făcut meseria foarte prost”.

„Acest ofițer ar fi trebuit să facă tot ce-i stă în putere pentru a salva pe acei copii nevinovați” spune și guvernatorul Rick Scott al Floridei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here