Home Diverse Sunt tavanele casetate cele mai bune soluții pentru clădirile de birouri?

Sunt tavanele casetate cele mai bune soluții pentru clădirile de birouri?

899
0
tavanele casetate

Clădirile de birouri care se construiesc în ziua de azi au nevoie de soluții moderne atât din punct de vedere al proiectării propriu-zise, cât și din punct de vedere al designului interior modern, design care trebuie să se combine perfect cu conceptul numit utilitate. Cel mai bun exemplu de caz în care modernismul se îmbină perfect cu utilitatea, reprezintă tavanul fals. În ultimii ani se merge tot mai mult pe ideea de tavane casetate, întrucât acestea au foarte multe beneficii pe parte de utilitate generală. S-au dus vremurile în care rigipsul era la modă și se punea cu tonele pe post de tavane. Cel puțin în lumea clădirilor de birouri, aceste tavane casetate sunt mai mult decât ok.

De ce sunt tavanele casetate cele mai bune soluții pentru clădirile de birouri? Păi în primul rând, aceste tavane pot permite accesul prin tavan foarte simplu fără bătăi de cap și fără intervenții complicate. Astfel, se poate accesa rețeaua de cabluri, țevile de apăi ori alte dispozitive montate dincolo de tavan foarte simplu. Ați văzut probabil cu toții tavanele casetate din supermarketuri, ați văzut cât de simplu se pot trage camere de filmat, cabluri de net atunci când ai acces la tavan din orice punct al încăperii. Apoi, ar mai fi de luat în seamă și aspectul modern al acestor tavane false casetate. Cele mai interesante din punctul meu de vedere sunt cele metalice. Acestea reușesc să transforme clădirile moderne în clădiri desprinse parcă din revistele de arhitectură. Să nu mai punem la socoteală faptul că aceste tavane casetate false din metal sunt foarte rezistente.

Poți cumpăra tavane casetate de la distribuitorii autorizați pe care-i vei găsi cel mai probabil în mediul online. Magazinele de bricolaj din oraș nu vor reprezenta o sursă prea interesantă pentru un asemenea produs. Sincer să fiu nici nu țin minte să fi văzut așa ceva prin asemenea magazine dar în fine. Important este că aceste tavane false pot fi comandate din mediul online fără probleme. Tot ce trebuire să faceți este să calculați suprafața și să intrați pe site-uri de genul emenatwork.ro, să vedeți care sunt ofertele lor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here