Home Diverse Cum alegem casa de amanet în care să ne lăsăm bunurile?

Cum alegem casa de amanet în care să ne lăsăm bunurile?

843
0
casa de amanet

Alegerea unei case de amanet nu e lucru simplu, pe piață există foarte multe astfel de afaceri, și nu toate sunt tocmai corecte pentru tine, ca și client. Astfel, în cele ce urmează veți vedea cum trebuie aleasă casa de amanet din București cu care să lucrați astfel încât să nu aveți impresia că cineva își bate joc de voi, să nu aveți impresia că ați nimerit la niște cămătari.

Cum alegem casa de amanet în care să ne lăsăm bunurile?

  1. Casa de amanet trebuie să accepte și electronice. Această opțiune denotă faptul că avem de-a face cu un business complex, serios, nu cu ceva trecător sau de talie foarte mică. Cel mai bun amanet de electronice îl veți găsi la case de amanet celebre precum Midas Amanet.
  2. Cu cât mai multe puncte de lucru, cu atât mai bine. Mai multe puncte de lucru nu poate să indice decât faptul că există o afacere serioasă în spate. Atunci când vezi un business care se dezvoltă, ai încredere și asupra faptului că ai de-a face cu o casă de amanet București destul de serioasă.
  3. Casa de amanet trebuie să ofere un procent bun din valoare. De exemplu, cele mai serioase case de amanet din capitală oferă până la 95% din valoarea bunurilor primite, că-s bijuterii sau electronice, nu are importanță. Așa îți dai seama cine te respectă ca și client și cine nu.
  4. Trebuie să existe în contract perioadă de grație. Cele mai bune case de amanet oferă perioade de grație de până la 30 de zile după data scadentă prevăzută în contract, fără comisioane de penalizare. Deși mulți spuneți că nu vă interesează asemenea beneficiu întrucât nu veți fi puși niciodată în situația cu pricina, știți vorba aceea: niciodată să nu spui niciodată. E bine să avem în contract și clauze care ne protejează de pagube, așa că e bine să vă orientați către case de amanet ce oferă perioadă de grație. Oricui i se poate întâmpla să treacă printr-o perioadă mai proastă.
Previous articleTeroare în Siria. Cuvintele sunt de prisos
Next articleCrimele din Florida – Afară era un polițist care nu a intervenit
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here