Home Diverse TUTORIAL – Cum să prepari cele mai bune sărățele

TUTORIAL – Cum să prepari cele mai bune sărățele

750
0
sărățele

Sărățelele sunt mega iubite în România pentru că cel puțin nouă, cei de +30 de ani, ne aduc aminte de copilărie. În urmă cu 15-20 de ani oamenii nu aveau obiceiul să cumpere prăjituri de sărbători, ci munceau zile bune în casă pentru a le coace. Aceste sărățele erau nelipsite de pe mesele noastre întrucât erau foarte ieftin de preparat și nu necesitau mari skill-uri de patiserie. Mai există și astăzi gospodine mari amatoare de sărățele care încearcă să ducă această rețetă la nivelul următor și să o reintegreze oarecum într-o lume mult diferită de cea din urmă cu trei decenii.

Dacă faci parte din această categorie, a gospodinelor în căutarea celor mai bune sărățele, vei vedea în cele ce urmează un mic tutorial care te va îndruma spre succes. Totul în bucătărie se rezumă la gust, la ideea că trebuie să preparăm savuros, corect și mereu în limitele excentricului.

TUTORIAL – Cum să prepari cele mai bune sărățele

  1. Interesează-te care este cea mai bună rețetă. Vei reuși să prepari cele mai bune sărățele dacă vei găsi în primul rând cea mai bună rețetă sărățele. Ei bine, nu e chiar așa de dificil în ideea în care în ziua de azi accesul la informație nu mai reprezintă o problemă. Cu toții avem internet pe telefoane sau calculatoare, ne putem, interesa de cea mai bună rețetă sărățele foarte rapid și simplu.
  2. Exersează rețeta respectivă de cel puțin 3 ori. După ce ai găsit cea mai bună rețetă sărățele pe net, ai văzut că este explicată foarte în detaliu și ți-a plăcut, trebuie să exersezi. Nimic în lumea asta nu asigură succesul fără muncă. Trebuie să repeți această rețetă găsită pe net de cel puțin 3 ori astfel încât să te asiguri că stăpânești perfect tehnica și că înțelegi perfect procedeul.
  3. Adu-ți aportul personal pentru îmbunătățire. După ce ți-a ieșit rețeta de sărățele ca la carte de multe ori, poți să te apuci să-i aduci îmbunătățiri, personalizări, care cu siguranță vor transforma aceste preparate în ceva unic, în cele mai bune sărățele. În momentul în care vei reuși să personalizezi rețetele, cu siguranță le vei îmbunătăți și le vei transforma într-o versiune superioară.

Dar oare există cele mai bune sărățele?

Pentru mulți dintre voi, conceptul „cele mai bune sărățele” poate că nu există. Totul se rezumă la personalitatea fiecăruia și la gradul de înțelegere, la puterea de analiză. Sunt convins de faptul că nicio gospodină nu are pretenția ca sărățelele pe care le face să fie declarate oficial la nivel mondial drept cele mai bune, însă cu siguranță dorește să se bucure de aprecierea celor dragi, din familie, apropiați care au avut ocazia să se așeze la masa ei. Atât timp cât veți încerca să faceți rost de cea mai interesantă/detaliată rețetă sărățele, atât timp cât veți munci să o perfecționați, mai mult ca sigur veți avea drept rezultat cele mai bune sărățele pe care le puteți scoate din cuptor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here