Home Diverse 3 motive să închiriezi corturi strech pentru terasa ta

3 motive să închiriezi corturi strech pentru terasa ta

1218
0
corturi strech

Tot mai mulți români sunt tentați să încerce un business în domeniul teraselor și cafenelelor. E normal să fie așa pentru că în România lipsesc cu desăvârșire locațiile în care se poate petrece timp liber alături de cei dragi și sub altă formă. Astfel, terasele cel puțin pe timp de vară sunt arhipline. Dacă te bate gândul să deschizi și tu la vară o asemenea terasă, iată care sunt cele mai importante motive să apelezi la corturi de tip strech, în loc să mergi pe o construcție propriu-zisă.

3 motive să închiriezi corturi strech pentru terasa ta

  1. Nu o să ai nevoie de autorizație de construcție. Corturile strech nu au nevoie de absolut nicio autorizație de construcție. Se montează foarte simplu atât în natură cât și în jurul construcțiilor din orașe și am observat că încep să devină o modă din ce în ce mai constantă în industria afacerilor cu terase. E mult mai simplu să apelezi la o companie care se ocupă cu închirieri corturi decât să cauți o echipă de meșteri capabili să-și construiască o terasă solidă pentru clienții tăi.
  2. Nivelul de responsabilitate e oarecum mai mic. Dacă cumva te gândești să renunți la business, să închizi afacerea, tot ce trebuie să faci pentru a scăpa de terasă este să renunți la contractul de închiriere pentru cort. Dacă alegi o terasă normală, construită din materiale solide, o să fie destul de greu cu demontatul dar și cu întreținerea propriu-zisă. Nivelul de responsabilitate în cazul teraselor normale este mult mai mare față de nivelul de responsabilitate necesar unui cort închiriat.
  3. Clienții se vor simți mult mai bine într-un cort. Vara, oamenii ies în special la terase pentru a se bucura de aer liber, de natură. Dacă tu le construiești o terasă cu pereți și toate cele, care mai e senzația? Oamenii vor să se simtă liberi într-un cadru cât mai diferit de ceea ce trăiesc zi de zi acasă. Altfel nu ar mai veni la terasă. Nu e de mirare că moda corturilor a prins atât de bine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here