Home Tehnologie Richard Branson e gelos pe succesul lui Elon Musk

Richard Branson e gelos pe succesul lui Elon Musk

751
0
Richard Branson

E clar că succesul lui Elon Musk face aduce în prim plan multă invidie. „Am fost un pic gelos” spune Richard Branson marți. Acesta conduce compania Virgin Galactic și are de gând să trimită în cosmos turiști înaintea lui Elon Musk. „S-au descurcat de minune” continuă Richard referitor la ultima lansare SpaceX. E posibil ca Elon Musk să fi ridicat bara la o înălțime prea mare pentru a putea fi doborâtă de ceilalți. SpaceX a captivat întreaga lume cu lansarea incredibilă a rachetei Falcon Heavy, rachetă ce a folosit două boostere ce au revenit cuminți către Terra și au aterizat ca-n palmă, conform planului. „A fost cel mai spectaculos lucru văzut de mine vreodată” a spus Musk despre acea lansare. De asemenea, a profitat de ocazie pentru a promova și brandul Tesla, trimițând în cosmos un model Roadster în miniatură. Totul s-a derulat pe melodia Space Oddity a lui Davids Bowe. Branson a povestit faptul că Virgin Galactic va fi foarte dezamăgită dacă nu va reuși să ducă oameni în cosmos în următoarele luni. Competiția e mare, în drum nu se află doar SpaceX, dar și Blue Origin, o companie privată lansată de patronul Amazon, Jeff Bezos. „Sper ca Virgin Galactic să fie prima dintre cele 3 companii care trimite turiști în cosmos” spune Branson.

În acest moment, 800 de ingineri de la Virgin Galactic lucrează pentru a se asigura că tehnologia lor este una sigură. „Vom aștepta decizia lor înainte să urcăm pe cineva în cosmos” spune Branson.

Previous articleOmul care a făcut înconjurul lumii cu barca în doar 42 de zile
Next articleCum alegem aparatul de aer condiționat
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here