Home Diverse 4 modele de ceasuri bărbătești interesante care costă sub 100 de lei

4 modele de ceasuri bărbătești interesante care costă sub 100 de lei

1968
0
ceasuri bărbătești

În ziua de azi, ca bărbat, nu mai ești nevoit să scoți din buzunar mii de lei pentru a cumpăra accesorii cu stil. De exemplu, există online magazine precum Mondris.ro ce aduc în prim plan calitatea și stilul elegant, bărbătesc la prețuri destul de bune prin prisma unor ceasuri de mână mai mult decât interesante. Vom prezenta în cele ce urmează 4 dintre modelele de ceasuri bărbătești existente în magazinul online Mondris.ro pentru care nu veți fi nevoiți să scoateți din buzunar mai mult de 100 de lei. După cum spuneam mai sus, eleganța și stilul în ziua de azi nu te mai bagă în faliment.

4 modele de ceasuri bărbătești interesante care costă sub 100 de lei

Ceas bărbați elegant cu brățara metalică argintie și arămie, cadran negru

Costul acestui ceas este de 99 de lei pe site-ul celor de la mondris.ro și se încadrează perfect în categoria ceasuri bărbați ieftine (vedeți aici alte celelalte modele asemănătoare – https://mondris.ro/accesorii/ceasuri-barbatesti). Deși aparent pare sport, acest ceas se potrivește de minune cu ținuta office, dar și casual. Ca și materiale de construcție, întâlnim brățară metalică din oțel inoxidabil, carcasa fiind la rândul ei concepută dintr-un oțel inoxidabil masiv. Dacă acest ceas ar merita o poreclă, probabil Masiv ar fi cea mai potrivită.  

Ceas bărbați elegant maro cu cadran negru cu alb și curea din piele ECO

Se spune că eleganța are mai multe fețe. Ceasul din imaginea de mai jos reușește să iasă în evidență prin intermediul combinației old school + modern. Prețul este unul foarte bun, doar 59 de lei în ideea în care acesta vine împachetat într-o cutie destul de frumoasă, pretabilă unui cadou de bun gust. Discutăm despre un ceas clasic, ce pe-o parte trage spre anii 70-80, pe altă parte vrea să se impună prin eleganță și stil modern. Poate fi asociat în special ținutelor casual. Materialele din care este conceput scot în evidență conceptul de calitate (oțel inoxidabil și piele ecologică).

Ceas bărbați casual sport negru cu curea din piele ECO

Ceasul din imaginea de mai jos are un cadran de 4.2 centimetri și o curea lată de 2.2 centimetri, rezonând într-u totul cu cerințele unui ceas sport modern. După ce am discutat mai sus despre ceasuri elegante, casual, iată că a venit momentul să discutăm și despre cea mai la modă categorie a ceasurilor bărbătești: ceasurile sport. Modern ar trebui să fie porecla acestui accesoriu dacă ar trebui aleasă una. Carcasa este alcătuită dintr-un oțel inoxidabil de foarte bună calitate, iar cureaua este din piele ecologică. Cusăturile roii de pe această curea țipă și mai tare că acest ceas este unul exclusiv sportiv, deși mulți dintre voi ați putea să-l încadrați și în sfera casual.

Ceas bărbați Geneva sport negru cu cifre portocalii

Unul dintre puținele ceasuri sport ieftine și de calitate existente în acest moment pe internet.  Ceasul de mână Geneva nu poate fi atribuit altei ținute în afară de cea sport. Culorile, acea combinație între negru și portocaliu te duc cu gândul la un veritabil Porsche 911 pregătit de curse nebunești, având un interior din piele portocalie-neagră. Ceasul Geneva are carcasa din oțel inoxidabil și cureaua din silicon antialergic, perfect pentru activitățile în care se transpiră foarte mult. Catarama pentru închiderea curelei este una standard și dacă veți comanda din magazinul online mondris.ro, veți primi și o cutie destul de simpatică, ce va transforma acest ceas într-un cadou excelent.

Pe site-ul celor de la Mondris.ro veți putea găsi foarte multe modele de ceasuri bărbătești ieftine și destul de interesante, capabile să devină accesorii frumoase indiferent de ținută: elegant, casual, sport. Puteți arunca o privire dacă sunteți în căutare de ceasuri ieftine și bune.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here