Home Terorism Criminalul din Florida pledează vinovat pentru a evita pedeapsa cu moartea

Criminalul din Florida pledează vinovat pentru a evita pedeapsa cu moartea

1546
0
Nikolas Cruz

Pistolarul din Florida, Nikolas Cruz are de gând să pledeze vinovat pentru a evita pedeapsa cu moartea și pentru a scuti comunitatea de un chin suplimentar în tribunal. Cruz este acuzat de uciderea cu premeditare a 17 persoane în cadrul unui atentat în masă la liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland. Este vorba despre 17 studenți și 3 profesori. Următoarea înfățișare în acest proces va avea loc luni. Iată care sunt detaliile acestui masacru.

  • Există propunerea de a demola școala în care s-a produs masacrul, propunere analizată de Primarul Christine Hunschofsky
  • Președintele Trump alături de Prima Doamnă au vizitat pe cei răniți la spitalul din Florida
  • 5 victime ale masacrului au rămas internat.
  • Profesorul de matematică Jim Gard a spus faptul că un administrator a trimis un mail în 2016, cerând să fie anunțat dacă Cruz a venit în campus cu un rucsac.
  • Investigațiile preliminare indică faptul că s-au tras 150 de gloanțe din arma crimelor
  • Cruz deținea în mod legal arma folosită la masacru, este vorba despre o armă AR-15-style, fiind cumpărată în urmă cu un an
  • În ultimul an, Cruz cumpărase alte 5 arme

FBI nu a reacționat la informațiile primite în luna ianuarie

Pe măsură ce timpul trece, tot mai multe informații ies la iveală în detrimentul autorităților, care ar fi primit indicii legate de comportamentul deviant al lui Cruz, dar ar fi ezitat să intervină. Două semnale legate de Cruz ar fi primit FBI-ul înainte de masacru.

Unul a fost pe 5 ianuarie din partea unui apropiat. Atunci, autoritățile au fost anunțate că acest Cruz are arme cu care vrea să ucidă oameni. Al doilea semn către autorități a avut loc în septembrie, un vlogger a anunțat autoritățile despre o un potențial atac de la cineva numit Cruz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here