Home Diverse Un team building la cratiță

Un team building la cratiță

745
0
team building

Team building-urile încep să prindă aripi și în România. Începem să avem și noi patroni/antreprenori care realizează faptul că o echipă unită e o echipă productivă, așa că sunt dispuși să investească în concepte de genul team building. Adevărul e că în ultimii ani atmosfera din compania românească clasică devenise destul de gri, oamenii veneau la muncă dar deși treceau ani de zile nu se cunoșteau între ei suficient iar acest lucru îi împiedica să evolueze, împiedica evoluția firmei.

Ei bine, iată că vremurile s-au schimbat și antreprenorii moderni investesc în cele mai năstrușnice team building-uri. Una dintre cele mai interesante idei de team building vine de la CulinaryOn, companie specializată în petreceri corporate culinare și nu numai. Există posibilitatea de a trimite echipa ta la WorkShop-uri culinare de la CulinaryOn. Nu contează dacă ai doar doamne în echipă, sunt convins că și bărbații se vor bucura de un team building la cratiță.

Până la urmă, tot bărbații sunt cei mai buni bucătari din lume, nu? Nu știu vouă cum vi se pare dar mie unul mi se pare o idee destul de faină pe care nu am mai văzut-o nicăieri promovată în România. Un WorkShop în bucătărie poate să facă angajații să se cunoască mai bine între ei, îi va ajuta să relaționeze mai bine unul cu celălalt și nu în ultimul rând, îi va distra de minune mai ales dacă ai printre ei și amatori de bucătăreală.

Curios ce fel de team building-uri vor apărea pe viitor, deja încep să fie acaparate majoritatea domeniilor iar acesta este un lucru foarte bun. Fiecare antreprenor va putea pe viitor să-și ducă echipa la un team building specific personalității lor majoritare, experiență care va avea un efect mai mult decât benefic asupra acestora. E bine că reușim să ne desprindem încet de cutumele vechii mentalități care ne împiedica oarecum să investim în oameni.

E bine că s-au dus vremurile în care patronii erau obișnuiți doar să ceară de la oameni nu să și investească în ei. Ne așteaptă niște vremuri destul de interesante în care afacerile bazate pe mentalitate occidentală se vor dezvolta enorm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here