Home Diverse Tavanele extensibile – moda care ne transformă casele în incinte de vis

Tavanele extensibile – moda care ne transformă casele în incinte de vis

1249
0
Tavanele extensibile

Rămânem de multe ori cu ochii ațintiți asupra site-urilor sau revistelor de arhitectură și ne spunem în gând faptul că ne-am dori și noi să avem asemenea case. Adevărul este că datorită tehnologiei apărute în ultimii ani, se pot obține design-uri moderne de foarte bună calitate cu niște costuri oarecum minime. Să luăm drept exemplu aceste tavane extensibile de la Apollon Design.

Câți dintre voi ați fi dispuși să investiți în așa ceva astfel încât să vă aduceți casele un pas mai aproape de acele incinte de vis pe care le vedeți prin revistele de specialitate? Tavanele extensibile încep să devină o modă și pe la noi dar nu numai din pricina designului foarte modern. Acestea mai au câteva avantaje pe care le vom trece în revistă în cele ce urmează.

În primul rând, tavanele extensibile sunt gata finisate atunci când le cumpărați. Odată ajunse în curtea voastră, tot ce trebuie să faceți este să le montați. Pe tavanele extensibile nu se mai dă cu glet, nu se mai pune plasă, nu mai e nevoie de rigips, etc. Din start economisiți foarte mult timp și scăpați și de colaborarea cu „meseriașii” români, care v-ar fi luat foarte mulți bani altfel.

Apoi, aceste tavane mai sunt recomandate și din pricina rezistenței la apă. Odată montate, nu veți mai avea probleme cu vecinii care vă inundă. Știu că există alternativă și din rigips pentru această problemă dar rezultatul final nu va fi unul desprins parcă din revistele de arhitectură. E bine că un material așa de pretențios este rezistent la neglijența specifică neamului românesc.

Acum rămâne la aprecierea voastră dacă doriți să mergeți pe această variantă sau nu, important este să înțelegeți ideea de bază: există posibilitatea de a obține un design WOW și în România pentru casele voastre atât timp cât vă doriți acest lucru și sunteți dispuși să investiți în nou. E momentul să punem piciorul în prag clasicului și să schimbăm o mentalitate care nu cred că ne face prea mult bine. Avem nevoie și de modernism în viețile noastre, mai ales că este unul accesibil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here