Home Editorial sau Guest Post Vrem o țară ca afară dar fără să se schimbe nimic important

Vrem o țară ca afară dar fără să se schimbe nimic important

2299
0

Românii alcătuiesc o nație destul de interesantă, dar nu în sensul bun. Românii sunt genul acela de oameni care vor mereu schimbare, care vor mereu la mai bine, care visează la o bunăstare pe care trebuie musai să o aducă cei care sunt la putere. Rezultatul? O țară care nu se va schimba niciodată pentru că adevărata schimbare apare doar în momentul în care cetățenii pun umărul activ la înfăptuirea ei. Aici, pe plan local, nimeni nu vrea de fapt schimbare.

Românii vor în continuare să dea șpagă peste tot, vor să-și facă în continuare loc în fața cozii prin intermediul rudelor, vor continua să dezmembreze mașini fără să declare nimic la ANAF, vor continua să caute portițe să fenteze statul român și așa mai departe.

Românii visează la o țară ca afară doar dacă e vorba despre primit. Da. Ei vor salarii ca în occident și străzi foarte multe și curate. Ce oferă ei în schimb? Mai nimic. Românii nu vor să-și schimbe comportamentul de bădărani și de țărani nesimțiți, nu vor să se civilizeze.

Vrem o țară ca afară dar doar din punct de vedere financiar. Noi nu vrem să încetăm să mai ascultăm manele, nu vrem să încetăm să mai umplem orașele de coji de semințe, flegme și chiștoace, nu vrem nimic. Noi suntem ceva rasă superioară care avem impresia că doar ni se cuvine, că suntem privilegiați și că merităm să primim din plin. Noi nu vom avea niciodată o țară ca afară, niciodată.

Previous articleUnii uită cam repede când sunt ajutați
Next articleVrei să călătorești spre Germania în condiții de lux? Iată cum o poți face ieftin
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here