Home Diverse Vrei să călătorești spre Germania în condiții de lux? Iată cum o...

Vrei să călătorești spre Germania în condiții de lux? Iată cum o poți face ieftin

1589
0
condiții de lux

Drumul către Germania este unul lung și de multe ori foarte obositor. Atât timp cât discutăm despre autovehicule, discutăm despre zeci de ore petrecute pe șosele. Nu contează că alegi autocarul, mașina personală sau microbuzul, distanța este aceeași, aceleași ore multe le vei petrece pe șosele. Ei bine, dacă tot ai de făcut un drum atât de lung până în Germania, de ce să nu-l faci în condiții extrem de bune, în condiții de lux?

Ce înseamnă transport de persoane în condiții de lux?

Haideți să stabilim mai întâi ce înseamnă condiții de lux atunci când ne referim la transport rutier de persoane. Să luăm exemplul ZGR Tour, care prin intermediul microbuzelor sale cu care efectuează transport persoane din România în Germania zilnic, reușește să aducă în prim pan luxul prin intermediul confortului.

Cursele internaționale sunt obositoare nu din pricina faptului că depui ceva efort, ci din cauza lipsei de confort existentă în autobuze, microbuze, autoturisme și așa mai departe. Microbuzele ZGR Tour, pe care le puteți viziona și pe www.zgr.ro sunt special adaptate confortului sporit al pasagerilor și astfel, călătoriile sunt mult mai puțin obositoare, spre deloc obositoare. Cu cât nivelul de confort este mai mare, cu atât călătoria va fi mai plăcută.

Prețurile cerute de ZGR Tour nu sunt deloc mari, nu vă imaginați că „luxul” costă extraordinar de mult. Confortul oferit de ei nu este altceva decât respect față de clienți în primul rând. Toate companiile de transport persoane ar trebui să investească în confortul clienților, în special în cazul în care cursa durează zeci de ore. De asemenea, compania are foarte multe oferte pentru fidelizarea clienților, una dintre ele se rezumă la discount-uri pentru cei care se hotărăsc să călătorească alături de copii, cu 20 de euro va fi mai ieftin biletul copiilor de până la 12 ani.

Un alt aspect al „luxului” oferit de ZGR Tour pentru clienții săi se leagă evident de bagaje. Cei care pleacă la muncă în străinătate sau cei care vin din Germania spre România, au de obicei foarte mult bagaj. Limita impusă în cazul lor este de 40 de kilograme + un bagaj de mână pe care-l pot lua cu ei în microbuz.

Foarte bună mi se pare această metodă de fidelizare și denotă din nou grijă față de client. Te poți duce lejer în 50 de kg bagaj gratuit dacă alegi să călătorești spre Germania cu cei de la ZGR Tour, nu cred că mai există pe piață o astfel de ofertă. Majoritatea transportatorilor taxează aceste multe kilograme de bagaj.

Per total, ideea e destul de simplă: lux în transporturi = siguranță + confort sporit + avantaje. La asta se rezumă totul și cred că acea companie care va reuși să adune la olaltă toate aceste calități, va reuși să se impună pe piață și mai important, va câștiga respectul clienților. În momentul în care te respectă clienții, poți spune că într-adevăr serviciile pe care le prestezi sunt oarecum de lux. Aveți mai multe detalii despre avantajele oferite de cei de la ZGR Tour în linkul următor: www.zgr.ro/transport-persoane-romania-germania/.

Mai mult ca sigur veți găsi pe-acolo și alte lucruri interesante care vor îmbogăți lista de avantaje pe care le au cei care aleg să călătorească cu această companie de transport.

Rămâne la aprecierea voastră dacă merită sau nu „luxul” atunci când vine vorba despre călătorii pe distanțe foarte lungi. Știu că mulți dintre voi căutați cele mai mici prețuri, însă e bine să judecăm problema din ansamblu. Prețurile mici nu au niciodată nimic de-a face cu calitatea și nici cu siguranța. Ideal ar fi să alegem mereu cel mai bun raport calitate-preț în materie de transporturi și am fi mereu cei mai câștigați.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here