Home Diverse TUTORIAL: cum să trimiți colete ieftin și rapid din Olanda

TUTORIAL: cum să trimiți colete ieftin și rapid din Olanda

2019
0
colete

Să trimiți colete din țări străine către România poate să fie o adevărată aventură, mai ales atunci când nu vrei să apelezi la firme de curierat consacrate, firme care vor stoarce banii din tine precum apa din burete. Îmi povestea cineva recent că a trimis un plic în România din Olanda și una dintre cele mai mari firme de curierat internațional din lume l-a încălțat cu 50 de euro. Din multe puncte de vedere, aceste cifre sunt mai mult decât ridicole, chiar și în cazul în care discutăm despre salarii europene, olandeze. Ei bine, dacă locuiești în Olanda și dorești să trimiți colete celor rămași în țară, prietenilor, familiei, vei vedea în cele ce urmează cum poți face acest lucru rapid și mult mai ieftin.

TUTORIAL: cum să trimiți colete ieftin și rapid din Olanda

Dacă vrei să trimiți colete din Olanda către România ieftin și rapid, trebuie să apelezi la o companie de transport persoane internațional care se ocupă și cu coletărie. https://tictrans.ro de exemplu este una dintre aceste companii ce pot veni în ajutorul dumneavoastră pentru colete Olanda la prețuri foarte bune. E normal să fie așa, e normal să existe prețuri foarte mici oferite de acest gen de companie întrucât activitatea lor principală nu este coletăria ci transportul de persoane. Ce fac ei cu coletele este extra, dar este 100% legal. Cei care apelează la serviciile lor de curierat vor primi bon fiscal/chitanță asemenea oricărui alt serviciu prestat în mod legal de o companie în România.

Prețurile practicate de TicTrans pentru expediere colete Olanda – România sunt destul de bune, undeva la 1 euro pe kilogram. De exemplu, dacă vrei să trimiți un colet de 20 de kilograme în țară o să plătești undeva la 20 de euro atât timp cât cutia cu pricina respectă standardele de volum. De asemenea, TicTrans va livra acest colet într-un timp foarte scurt, de maxim 48 de ore de când l-a preluat. Acesta este de departe unul dintre cele mai mari avantaje ale unei colaborări cu TicTrans pe parte de coletărie rapidă. Nu mulți sunt cei care reușesc să facă livrări internaționale în 2 zile, discutăm despre o perioadă de timp care cu greu este respectată pe distanță scurtă în România…

Dacă veți trimite colete din Olanda către rudele/prietenii din România prin intermediul TicTrans, acestea vor fi livrate direct destinatarilor, nu o să fie nimeni nevoit să-și ia liber de la serviciu ca să ajungă la autogară, să roage vreun amic să-l ducă cu mașina în stația unde oprește TicTrans. Coletele sunt livrate în toate județele din România, direct la ușa destinatarului. Discutăm despre o firmă de curierat în toată regula ce menține regulile curieratului chiar dacă după cum spuneam mai sus, activitatea lor principală este transport internațional de persoane. Cred că discutăm despre unul dintre cele mai avantajoase servicii de curierat rapid internațional făcut de o firmă românească.

Îți dai seama despre o companie de coletărie dacă este serioasă sau nu și după ce fel de colete acceptă. Cei de la TicTrans au un serviciu separat doar pentru transport autoturisme pe platformă. Discutăm despre un alt tip de „colet” care după părerea mea ridică destul de mult ștafeta. Dacă stăm să analizăm un pic acest serviciu, ne dăm seama că avem de-a face cu niște oameni care sunt capabili să transporte în siguranță tot ce le dai pe mână. Cine a transportat mașini pe platformă știe probabil cât de dificil este. Eu unul sincer să fiu, dacă aflam mai demult despre acest serviciu, aș fi apelat la el pentru că în urmă cu ceva timp am adus o mașină din străinătate iar prețul cerut de TicTrans este unul destul de convenabil, undeva la 350 de euro doar.

În fine, să revenim la Olanda noastră. Aceasta este metoda prin intermediul căreia puteți trimite colete către țară în 2 zile cu un preț destul de bun. Evident, dacă aveți pe cineva în Olanda căruia trebuie să-i trimiteți din țară ceva, o puteți face tot cu TicTrans, aceștia fac tur-retur. Din punctul meu de vedere, nu cred că veți găsi în altă parte o ofertă mai bună, nici pentru colete, nici pentru persoane, nici pentru mașini pe platformă. Rămâne la alegerea voastră dacă veți apela sau nu la serviciile lor, însă sunt sigur că dacă o veți face o singură dată, vă veți convinge că aveți de-a face cu o companie serioasă care nu degeaba a rezistat 10 ani pe piață.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here