Home Diverse Innova ofera cursuri de formare pentru Raportarea non-financiara

Innova ofera cursuri de formare pentru Raportarea non-financiara

693
0
Innova

Incepand cu anul 2018, entitatile de interes public care au peste 500 de angajati vor avea obligatia, conform Ordinului ministrului finantelor publice nr.1.938/2016, de a publica o declaratie non-financiara. Aceasta trebuie sa includa informatii privind aspectele de mediu, sociale si de personal, respectarea drepturilor omului si combaterea coruptiei si a darii de mita.

Aceasta declaratie non-financiara va fi inclusa in raportul administratorilor sau intr-un raport separat care va fi publicat impreuna cu raportul administratorilor sau cel tarziu pana la 30 iunie 2018.

In acest sens, firma noastra organizeaza cursuri de formare privind Raportarea Non-financiara, personalizate nevoilor companiei. Cursurile pot avea loc la sediul companiilor interesate sau in orice alt loc din Bucuresti.

INNOVA este partener al GRI – Global Reporting Initiative, fiind membru al GOLD Community  si furnizor de servicii de asigurare autorizat in domeniul sustenabilitatii recunoscut de catre institutia internationala AccountAbility pentru standardele AA1000 AS, AA1000 SES, AA1000 APS.

Principalul beneficiu al cursului furnizat de INNOVA reprezinta abordarea problematicii raportarii non-financiare din perspectiva mai multor standarde si metodologii internationale specifice. Formatorii nostri au o experienta consolidata atat in activitati de formare cat si in realizarea declaratiilor non-financiare pentru companii din diverse sectoare.

INNOVA detine competentele necesare pentru a sprijini organizatiile interesate sa elaboreze Rapoarte de Sustenabilitate pentru a demonstra nivelul de performanta economica, sociala si de mediu pe care il detin. Metodologia noastra permite pregatirea Rapoartelor de Sustenabilitate in linie cu cele mai cunoscute si utilizate standarde internationale si linii directoare din domeniul dezvoltarii durabile, cum ar fi: GRI, ISO 26000, UN Global Compact, RobecoSAM, AA1000, Integrated Reporting, etc, dar si implementarea unor procese ample si eficiente de consultare a stakeholderilor.

Printre realizarile INNOVA Project Consulting, mentionam castigarea premiului pentru cel mai bun Raport de sustenabilitate din Romania acordat clientului nostru, care activeaza in sectorul IT, in cadrul competitiei 2016 Deloitte Green Frog Award. De asemenea, in anul 2017, echipa INNOVA a sprijinit realizarea primului Raport de Sustenabilitate al OMV Petrom Grup conform standardului international GRI-G4.

Contact INNOVA Project Consulting 

e-mail: office@innovaconsulting.ro

website: www.innovaconsulting.ro

facebook: www.facebook.com/INNOVAProjectConsulting/

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here