Home International 750 de kilograme de cocaină ascunsă în ananași

750 de kilograme de cocaină ascunsă în ananași

897
0
cocaină

Poliția din Spania și Portugalia au avut parte de o surpriză de proporții noaptea trecută. Aceștia au descoperit și confiscat aproximativ 750 de kilograme de cocaină într-un singur transport. Drogurile erau ascunse ca niciodată, în fructe, respectiv în ananași care păreau proaspeți.  Cocaina era învelită în ceară de culoare galbenă și la primă impresie, chiar părea că aceasta ar fi făcut parte dintr-un fruct. Peste ceară era coaja de ananas, atent pusă astfel încât să nu se observe vreo problemă.

Captura cu pricina făcea parte dintr-o anchetă ce se desfășura de o bună perioadă de vreme atât în Spania cât și în Portugalia iar poliția crede că bandele de traficanți stocau cocaina în nord estul orașului Terrasa, de unde o transportau către laboratoarele din Madrid la fiecare 15-20 de zile. În timpul operațiunii de capturare a celor 750 de kilograme de cocaină, toți cei 9 membri ai găștii infracționale au fost reținuți.  

Previous articleTUTORIAL: cum să trimiți colete ieftin și rapid din Olanda
Next articleGuvernul SUA în criză
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here