Home Diverse Unde poți găsi cuverturi de pat de calitate?

Unde poți găsi cuverturi de pat de calitate?

885
0

Să găsești cuverturi de pat de calitate prin magazinele din oraș pare să fie misiune imposibilă. Cel puțin aceasta este părerea mea după ce am luat la puricat toate hipermarketurile și magazinele de profil. Probabil nu sunt singurul care a constatat chestia asta și vreau să vă povestesc mai întâi ce înseamnă cuverturi de pat de calitate în viziunea mea, că poate diferă de la persoană la persoană.

Ce înseamnă cuverturi de pat de calitate în viziunea mea?

În primul rând, este vorba despre material. Materialul folosit trebuie să fie unul de foarte bună calitate și destul de rezistent. Cuverturile trebuie să reziste atât la uzura zilnică, dar și la spălare. Chiar dacă nu spălăm așa des cuverturile, acestea trebuie să-și mențină culorile și integritatea după ce ies din mașina de spălat. Cuverturile foarte ieftine sunt de obicei cele care fac probleme.

În al doilea rând, cuverturi de pat de calitate înseamnă design modern. Eu unul cât am fost să caut prin oraș nu am găsit decât modele cel mult rurale, ca să nu zic direct țărănești. Știu că modelele rurale predomină pentru că majoritatea celor de la țară s-au mutat la oraș dar mai există și oameni cărora le plac lucrurile moderne, vor inclusiv modele moderne pentru cuverturile de pat.

În al treilea rând, prețul. Contează foarte mult și prețul. Dacă pui la raft niște cuverturi de pat pe care ceri 350 de lei, avem o problemă. Raportul calitate-preț nu prea mai corespunde. Din punctul meu de vedere, prețul pentru cuverturi de pat de calitate nu trebuie să depășească 200 de lei. Avem un sweet spot undeva între 150 și 200 de lei. Nu merită să dai mai mult de 200 de lei pe o cuvertură.

Într-un final, pentru că nu am găsit nimic interesat în oraș, am fost nevoit să intru pe internet unde am găsit de exemplu magazine precum somnia.ro din care am cumpărat niște lenjerii de pat mai mult decât interesante și exact pe gustul meu. Vă recomand și vouă aceeași soluție în cazul în care sunteți în căutare de cuverturi de pat ceva mai moderne, nu cu modele rurale sau alte bazaconii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here