Home International Uber testează un serviciu de bikesharing în San Francisco. Cu biciclete electrice

Uber testează un serviciu de bikesharing în San Francisco. Cu biciclete electrice

777
0
bikesharing

Uber a anunțat marți faptul că vor fi disponibile și biciclete electrice pentru închiriat prin intermediul aplicației. Este vorba despre un program de testare care se va desfășura în San Francisco săptămâna următoare. Cei care doresc, se pot înscrie online pentru a rezerva o bicicletă electrică oferită de Jump Bikes, o companie newyorkeză de bike sharing.

Costurile vor fi destul de mici, 2 dolari pentru 30 de minute și câte 1 dolar pentru fiecare 15 minute extra. După cum spuneam bicicletele pot fi închiriate prin intermediul aplicației iar scopul este acela de a apropia oamenii de alternative sănătoase în ceea ce privește transportul prin oraș.

În San Francisco, bicicletele sunt limitate la 32 de kilometri pe oră. La începutul acestei luni, partenerul Jump a pornit un proiect pilot de închiriere a 250 de biciclete electrice în San Francisco, având de gând să dubleze numărul acestora în următoarele 9 luni. „E interesant să expunem închirierea de biciclete electrice unei audiențe mult mai mari” spune CEO Jump Bikes, Ryan Rzepecki. În multe cazuri, bicicletele sunt cea mai rapidă soluție de deplasare prin orașe. Pe măsură ce orașele se dezvoltă și devin din ce în ce mai aglomerate, locuitorii caută alternative.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here