Home Diverse TUTORIAL: Cum să slăbești rapid

TUTORIAL: Cum să slăbești rapid

765
0

Cred că orice persoană care are probleme cu kilogramele în plus visează la acea pilulă S.F. capabilă să ardă peste noapte toate grăsimile și să transforme astfel niște corpuri deformate într-unele perfecte.

Eh, vise. Probabil nu va exista vreodată o asemenea pilulă cum probabil nimeni nu va reuși să slăbească vreodată fără o dietă bine pusă la punct combinată cu foarte mult sport. Și când spun sport, nu mă refer la a ieși cu câinele pe la plimbare prin parc. Nu, mă refer la alergări de câte 10 kilometri care duc deja spre sfera performanțelor. Foarte mulți tineri nu reușesc să dea jos absolut nimic din cauza faptului că nu iau în serios ideea de mișcare, de a arde grăsimile din organism.

Acestea fiind spuse, după ce am trasat clar cele două mari condiții pentru a slăbi rapid (dietă+mișcare), să vedem efectiv  ce trebuie și mai important, ce NU trebuie să faci pentru a reuși odată pentru totdeauna să dai jos acele kilograme în plus, destul de inestetice.

TUTORIAL: Cum să slăbești rapid

Ce trebuie să NU mănânci – în primul rând, dacă vrei să știi cum să slăbești rapid, trebuie să știi faptul că nu mai ai ce căuta la fast food. Așa zisa junk food este probabil cauza principală pentru care au ajuns să ai atât de multe kilograme în plus. În al doilea rând, trebuie să stai deoparte de Cola, de bere, de sucurile acidulate care oricum nu sunt foarte recomandate. Ar fi excelent dacă ai încerca să renunți de tot la alcool. De asemenea, trebuie să stai de-o parte și de mici, ori alte mâncăruri grase.

Ce sport TREBUIE să practici – cel mai simplu îți va fi să alergi. Poți să dai jos dacă alergi undeva la o oră pe zi. Nu trebuie să devii ceva maratonist, însă grăsimile sunt arse pe distanțe lungi, la o intensitate de alergare scăzută. Așadar, alergi încet și mult. Ai putea să te mai duci și pe la sală dacă cumva nu-ți place ideea de a ieși la alergat, sau poate că vremea nu este prielnică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here