Home Economic Planul Boeing pe 2018: un avion la fiecare 11 ore

Planul Boeing pe 2018: un avion la fiecare 11 ore

813
0
boeing

Boeing se așteaptă anul acesta la un nou record de vânzări. Planul este să livreze undeva între 810 și 815 avioane comerciale în 2018. Asta înseamnă că pe poarta fabricii trebuie să iasă câte un avion la fiecare 11 ore. Industria aviatică este în continuă dezvoltare așa că operatorii doresc mereu aeronave cât mai noi și cât mai performante. Airbus, rivalul principal al Boeing, plănuiește de asemenea să aducă pe piață 800 de aeronave comerciale anul acesta. Boeing a reușit să livreze în 2017 763 de aeronave, depășind recordurile din 2015.

Câștigurile companiei s-au ridicat la 8.2 miliarde de dolari anul trecut, cu 67% mai mari față de 2016. De asemenea, a mai fost înregistrat un record pe parte de cash flow, care a ajuns la 13.3 miliarde de dolari. Acțiunile acestei companii au crescut în ultimul an cu peste jumătate. Pentru 2018, majoritatea avioanelor care vor fi livrare vor fi de mici dimensiuni, se estimează record de producție pentru 737.

Previous articlePierre-Emerick Aubameyang s-a transferat de la Borussia Dortmund la Arsenal
Next articleLa cine trebuie să apelezi pentru un proiect de hală industrială de calitate?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here