Home Sport Pierre-Emerick Aubameyang s-a transferat de la Borussia Dortmund la Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang s-a transferat de la Borussia Dortmund la Arsenal

1269
0

Borussia Dortmund a confirmat faptul că atacantul Pierre-Emerick Aubameyang a plecat la Arsenal pentru o sumă record: 85 de milioane de dolari. Acesta este un nou record în transferuri pentru Borussia, o sumă absolut colosală comparativ cu veniturile clubului.

„A făcut lucruri minunate pentru Borussia Dortmund. A înscris multe goluri importante și a făcut parte din echipa care a adus Cupa DFB la Dortmund în 2017. Îi dorim lui Pierre-Emerick un viitor strălucit la Arsenal” spune Michael Zorc, director sportiv la Borussia Dortmund.

Cluburile de fotbal din lume au cheltuit o sumă record în 2017 pe transferuri: 6.37 miliarde de dolari, iar pentru 2018 se anunță un alt vârf. Din cele 6.37 miliarde, s-au efectuat 15624 transferuri internaționale. Două treimi din totalul banilor au venit de la mai puțin de 50 de cluburi.

Transferul lui Aubameyang de la Borussia Dortmund la Arsenal a fost cea mai mare înțelegere efectuată înaintea deadline-ului din ianuarie. Pentru a-l înlocui pe atacantul de 28 de ani, Borussia l-a cumpărat pe Michy Batshuayi de la Chelsea.

Previous articleUnde poți face o electromiografie în București?
Next articlePlanul Boeing pe 2018: un avion la fiecare 11 ore
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here