Home Diverse La cine trebuie să apelezi pentru un proiect de hală industrială de...

La cine trebuie să apelezi pentru un proiect de hală industrială de calitate?

907
0
hală industrială

Halele industriale nu trebuie lăsate pe seama oricărui proiectant, pe seama oricărui constructor. Discutăm despre niște clădiri în care se va desfășura o activitate de stocare ori de producție iar standardul de calitate al construcției trebuie să fie la un nivel foarte ridicat.

În teorie, e destul de simplu să găsești un proiectant care să-ți schițeze o hală industrială, probabil și mai simplu să găsești pe cineva capabil să ți-o construiască, însă dacă ai pretenția să deții ceva de calitate, trebuie să apelezi la profesioniștii ce și-au demonstrat calitățile în trecut.

Din punctul meu de vedere, toată lumea ar trebui să facă proiectare hale industriale cu IPA Proiect Argeș. Această companie și-a demonstrat capacitatea de a lucra calitativ la prețuri ok pentru România. Evident, trebuie să existe dorință de a avea calitate și din partea viitorului proprietar pentru că după cum vă spuneam mai sus, foarte mulți români doresc să construiască ceva foarte ieftin, dacă se poate în regie proprie astfel încât să nu mai apeleze la firme de construcții. Până când nu vom scăpa de această mentalitate găunoasă nu cred că vom reuși să ne dăm seama de avantajele calității în materie de absolut orice, nu doar în proiectare hale metalice, proiectare hale industriale.

O hală industrială proiectată și construită la standarde ridicate de calitate va fi eficientă din punct de vedere energetic, din punct de vedere tehnic, va profita la maxim de lumina naturală, și per total va fi o investiție mult mai bună decât cea pe care o faci cu compromisuri.

Nu degeaba străinii sunt mereu în căutare de calitate, spre deosebire de noi, românii, care am rămas parcă cu o mentalitate ieftină specifică unor vremuri demult apuse. E bine ca atunci când intrăm într-o afacere, atunci când punem la cale un business, să ne orientăm întotdeauna înspre calitate indiferent de domeniu. Deși nu pare, România începe încet să se alinieze cu celelalte țări din Uniunea Europeană din punct de vedere al standardelor și vom ajunge cândva să avem și noi mentalitatea occidentalilor, vom ajunge și noi peste ceva ani să dorim calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here