Home Diverse Unde poți face o electromiografie în București?

Unde poți face o electromiografie în București?

3032
0
electromiografie

Testele medicale de specialitate sunt o raritate în România pentru că lipsind cu desăvârșire de la stat, puțini sunt cei care se duc să le facă la privat. Într-un fel nu pot spune nici că e total greșit să vrei să beneficiezi de gratuitate din moment ce cotizezi ani de zile la niște fonduri, dar nici să stai așa fără să faci absolut nimic în momentul în care vezi că nu se întâmplă absolut nimic și că nu primești tratamentul de care ai nevoie din partea statului, sau investigațiile necesare.

De exemplu, o electromiografie. Sunt convins că mulți dintre voi nu ați auzit de așa ceva și chiar dacă ați auzit, nu ați fost nevoiți să faceți una. Această electromiografie, prescurtat și EMG, se poate face la clinici private de neurologie precum Neuroaxis și reprezintă procedura de evaluare a funcțiilor de la nivelul nervilor periferici ai mușchilor. Acest tip ce examen neurologic este foarte important pentru a stabili un diagnostic complet în patologia sistemului nervos periferic.

Poți afla care este prețul unui EMG accesând acest link și sunt convins că nu or să vi se pară niște cifre de dat pe spate. Sunt niște cifre care corespund cu puterea de cumpărare a românului de rând și care pot aduce o stare de normalitate în viața celor care suferă de diverse afecțiuni.

După cum spuneam mai sus, Neuroaxis este una dintre puținele clinici din București în cadrul căreia puteți face un EMG simplu și la standarde europene. Clinicile private nu seamănă absolut deloc cu spitalele de stat din care lipsesc cu desăvârșire până și cele mai elementare condiții de tratament.

La privat nu riscați să vă îmbolnăviți de altceva față de problema inițială și medicii sunt mult mai bine pregătiți. Vă dați seama că o clinică privată trebuie să facă bani, nu ar avea nimeni interesul să țină posturile ocupate cu medici foarte puțin performanți care au terminat facultățile care pe unde au putut, cu note destul de mici. Vă veți convinge de acest lucru în momentul în care o să mergeți la Neuroaxis în București chiar și pentru un simplu EMG.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here